MehmetRecepOzdemir
🌟Usta Tasarımcı🌟
Sony Alpha 550 Fotoğraf Makinesi + Lens
Marka / Model: Sony Alpha a550
Fiyat: 1800
Teslimat: Kargo Hariç
Fotoğraflar:
Ürün ile ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl sahip olduğum makinemi üst segment bir makineye geçmek için satıyorum. Makineyi yaklaşık 1 yıl kadar önce almıştım ama sonrasında askere gittim bu sırada makine boyna yattı evde. Fotoğrafçı olan abim kullandı daha çok makineyi ama gayet temiz durumda.
Makinenin ufak tefek kılcal çizikleri var ama tamamen body üzerinde bulunuyor bu çizikler. Onun haricinde hiçbir problemi yok. İstanbul içerisinde elden inceleyebilirsiniz. (Avrupa yakasında yaşıyorum)
Fazla uzatmadan makinenin yanında;
Çantası
2 adet batarya (bir tanesi yarı yarıya idare ediyor)
UV Filtre
Sony SAL-18200 DT 18-200mm F3.5-6.3 Lens.
Lensi isteyen akakce.com dan inceleyebilir. En uygun fiyat şuan 1.400 TL
Hayırlısı olsun
Selamlar
E-posta: mehmetrecepozdemir@gmail.com
Marka / Model: Sony Alpha a550
Fiyat: 1800
Teslimat: Kargo Hariç
Fotoğraflar:
Ürün ile ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl sahip olduğum makinemi üst segment bir makineye geçmek için satıyorum. Makineyi yaklaşık 1 yıl kadar önce almıştım ama sonrasında askere gittim bu sırada makine boyna yattı evde. Fotoğrafçı olan abim kullandı daha çok makineyi ama gayet temiz durumda.
Makinenin ufak tefek kılcal çizikleri var ama tamamen body üzerinde bulunuyor bu çizikler. Onun haricinde hiçbir problemi yok. İstanbul içerisinde elden inceleyebilirsiniz. (Avrupa yakasında yaşıyorum)
Fazla uzatmadan makinenin yanında;
Çantası
2 adet batarya (bir tanesi yarı yarıya idare ediyor)
UV Filtre
Sony SAL-18200 DT 18-200mm F3.5-6.3 Lens.
Lensi isteyen akakce.com dan inceleyebilir. En uygun fiyat şuan 1.400 TL
Hayırlısı olsun
Selamlar
E-posta: mehmetrecepozdemir@gmail.com