Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sorunlar sorunlar :(

Dml

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar programı öğrenmeye yeni başladım tam adını bilmiyorum ama sanırım grid gibi bişey deniyo hani şu meridyenlermişcesine olanlar ayarlarıyla mı oynadım ne yaptıysam onları bi türlü çıkaramadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :(

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:)

arkadaşlar programı öğrenmeye yeni başladım tam adını bilmiyorum ama sanırım grid gibi bişey deniyo hani şu meridyenlermişcesine olanlar ayarlarıyla mı oynadım ne yaptıysam onları bi türlü çıkaramadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :(

Çalıştıgınız viewport yani perspective ekranında sol üstte filter'e girin oradanda Grid seçin.

Dml

🌱Yeni Üye🌱
Çalıştıgınız viewport yani perspective ekranında sol üstte filter'e girin oradanda Grid seçin.

onu yaptım o yerin gridi sanırım benim problemim objeyle :( yine de cevap verdiğin için teşekkür ederim

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başka ne olabilirki ? Grid dedinizmi benim aklıma direk o geliyor bir ekran resmiyle beraber koyarsanız size daha iyi yardımcı oluruz.

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
onu yaptım o yerin gridi sanırım benim problemim objeyle :( yine de cevap verdiğin için teşekkür ederim

En basitinden bir ekran görüntüsü ekleyerek sorunu görsel üzerinden çözüme ulaştırabilirsiniz. Daha adını bilmediğiniz uygulamanının sizin gözünüzden görünmesi ve başkaları için sorunun çözülebilmesinde alternatif başka yolunuz yoktur.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ctrl+t ye basarak ters tıklayın... (transform) orada warp seçeneği var... sanırım onu arıyorsunuz.

Dml

🌱Yeni Üye🌱
cevaplarınız için teşekkürler 4 gün üstüne düşünce bulunuyomuş :D fdd diye bişey buldum izlediğim tutorialda farklıydı ama bu fdd şeysi de istediğim şeyi yapıyo sanırım