Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spectra Kafamı yoksa seiko kafamı iyi olur arkadaşlar

simgereklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar bende 2.5 metreli 128 xaar plus kafalı dış mekan makina var bunu satıp 3.20lik makina almayı düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim Spectra Kafamı yoksa seiko kafamı iyi olur arkadaşlar

emsel1970

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşım makina almak istiyosun spektra mı seikomu diye sormuşsun benim tavsiyem spektra alman yönünde seiko kafa makine ler iyi baskı veriyor ama firesi cok boya kesme gibi hastalığı var yerinde olsam spektra alırım seiko çalıştığım yere alındı ben kullanıyorum açıkçası memnun değilim yanında zaar128 var işleri onda basıyorum çok fire veriyor hem malzeme hem boya çok narin sorunlu diye bilirim

simgereklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumun için teşekürler arkadaşım

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Roland AJ1000 i hiç inceledinizmi ?

alcan

🌱Yeni Üye🌱
seıko kafa tavsiye ederim kaliteli iş yapmak istiyorsan nitrojet 3206H modelinin üstüne makina tanımam incele hak vereceksin

bulud

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle spectra kafa tercih ederim iş basılırken boya kesme derdi yok kafa sürtmediği sürece fire olayını en aza indirmek istiyorsan tercihin spectra olmalı

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şimdi Devir Maxima devri..Seiko kafalı.2 pass yaptığı baskılar harika..

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Kesınlıkle Spectra. Seıko Kafa Voltajlarından Ve ısınmadan Dolayı Problemler Yaşatıyor. Spectra Daha ıyı Kesıntısız Baskı Yapabılırsınız...

ahmet27

🌱Yeni Üye🌱
seiokda kafa kesmesimi ben kullanıyorumda neden kesmedi 1 yıldır saat gibi çalşıyor daha önceki makinem xaardı allah kimseyi düşürmesin kesinlikle seiko al arkadaşım yanlış yatırım yapma gongzeng hariç o sorunlu bi makine

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
seiokda kafa kesmesimi ben kullanıyorumda neden kesmedi 1 yıldır saat gibi çalşıyor daha önceki makinem xaardı allah kimseyi düşürmesin kesinlikle seiko al arkadaşım yanlış yatırım yapma gongzeng hariç o sorunlu bi makine

Arkadaşım seiko kafadan 1 yıl kullanım doğruysa ve memlunsan yalan söylediğini düşünüyorum. Buna inanmak kolay değil.

kartegene

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadasım seiko güzel baskı yapar ama boya pahalı kesme sorunu var basında nöbet tutarsın ben spectra nova256 tavsıye ederim 8 yıllık tecrübemle konusuyorum konıcada aynı
ama seikoya gore daha iyi ben sana bir makıne tavsıye edeyim gözün kapalı alabilirsin eurotech S6 biraz pahalı ama vutek ayarında bi makine nac dijital diye bi firma satıyo en son fuarda gördüm süper bi şey

josef

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, spectra 256 kafanın devri kapandı artık, yeni teknoloji seıko 510 kafa. challenger seıkko çok iyi bi makine tavsiye edrim.İç mekan gibi dış mekan baskı alınıyor ve boya kesme gibi bir problemi yok. 35pl baskı yapıyor tek kelimeyle harika...

msteknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.msteknoloji.com
üstad merhaba ben bir satıcı ve teknik servi olarak sana şu cevabı verebilirim herşey maddi imkan doğrultusunda ama spektra kafa oturmuş bir sistem seiko yeni sistem.o açıdan bunu sana ancak telefonda anlatırım burda yazmayla destan olur oyüzden firma bilgilerini bana mail geç ******* adresine ararım sizi

Moderatör tarafında düzenlendi:

özdemir dijital

🌱Yeni Üye🌱
simgee reklamm maikina alacaksan cok cok iyi araaştırma yapmalısın hata satın almadan fiirmanın satıgı halaen calışır durumda olan makinayı incelemeden yaşananları görmeden kesinlikle alma ben bi hata yaptım bi makina aldımm sanki 5 yıl geriye gititimm xaarın kıymetini bil bencee

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede seıko hiç kullanışlı değil kullanan reklamcı arkadaşlar var illah diyorlar okadar söyleyeyim....

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Seiko baskılar soluk malzeme üzerinde boyaların örtücülügü zayıf .Spectra tavsiye ederim.

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
müşteri portföyün nedir? tekleme kısa metraj, hassas ve butik işler yapıyorsan seiko (fy veya ud üretimi) tavsiye ederim. hayır uzun metraj baskı yapıyorum baskıyı veririm arkama bakmam diyorsan kesinlıikle spectra. hatta imkanın varsa 8 veya 16 kafa ikinci el vutek al.iyi çalışmalar