Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk çalışmada yan duran "SPONSORLUK DOSYASI" yazısına verdiğin efect çok abartı.. İnce daha sade duran bi fontla yazabilirdin yada aynı fontda çok az drop shadow yada out glow verip yazıyı hoş şekilde öne atabilrdin... son çalışmada adres kısmındaki beyazın patlaması da bence zemindeki sadeliğe gitmemiş onun yerine geniş beyaz bi şerit atıp opacity ayarını düşürerek transparan bi alan oluştururdun ve üstüne ince bi fontla adres yazabilirdin... die düşünüyorum iyi çalışmalar... eline sağlık..
dosya diye belirtmeye gerek varmı bilemiyorum. Kalemin üzerine kalem yazmak gibi birşey geliyor bana. Çağdaş drama derneği çok boğulmuş gibi altındaki efekten yada zeminden kaynaklanıyor olabilir. emeğine sağlık
Bence yazıların altına verdiğin efektler çok çok abartılı. Onları baya bir düşürmelisin. Adres için teoman'ın dediğine katılıyorum o şekilde daha hoş olabilir. Eline sağlık