Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Staj vermek istiyorum | Pendik - İstanbul

hakantuncer

🌱Yeni Üye🌱
Staj vermek istiyorum | Pendik

Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum

İşle ilgili açıklama: Stajyer grafiker arıyorum.

Çalışma Şartları: Stajyer aranıyor.

İşle ilgili açıklama: Pendik viaport'a yakın Web sitesi tasarımı ve programlaması ile uğraştığımız işyerimizde çalıştırılmak üzere stajyer aranıyor.

E-posta: hakantuncer34@mynet.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

bestfeeder

🌱Yeni Üye🌱
merhabaaba ,maltepe küçükyalı mesleki teknik anadolu lisesinde 11. sınıf bilişim tekn. okumaktayım ,yazın 1 ay stajım var ve şirketinizi gerçekten çok beğendim,4 yıllık photoshop 3 aylıkta coreldraw tecrübem var ,sizinle staj haricide kendimi eğitmek amaçlı çalışmayı çok isterim

grfkdilara

🌱Yeni Üye🌱
Lise son sınıf öğrencisiyim ve grafik tasarım bölümü üzerine staj yeri arıyorum acil. Staj gördüğüm yer kapatmak zorunda kaldığı için hemen bir yer bulmam gerekiyor. benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
Teşekkürler.
grfkdilara@hotmail.com burdan ulaşabilirsiniz.

grfkdilara

🌱Yeni Üye🌱
Lise son sınıf öğrencisiyim ve grafik tasarım bölümü üzerine staj yeri arıyorum acil. Staj gördüğüm yer kapatmak zorunda kaldığı için hemen bir yer bulmam gerekiyor. benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
Teşekkürler.
iletişim: grfkdilara@hotmail.com

Duhanhalis

🌱Yeni Üye🌱
İlk deneyimim olucak

İnfo akademi grafikerlik mezunuyum herhangi biryerde çalışmadım Pendik Aydınlı yolu caddesinde oturuyorum corel Photoshop'u illustrator biliyorum Hızlı işi anlarım
duhanhalis@gmail.com