Staj Yeri Arıyorum | Kadiköy
Aranan Şehir: İstanbul
Okulunuz: Genral Ali Rıza Ersin Teknik Meslek
Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum
Referanslar: Çalışmalarımız okul tarafından alınmıştır. Son senemiz olduğundan dolayı.
İşle ilgili açıklama: Öncelikle Herkeze Merhaba Ben onur Web programcılığı ve grafik tasarım okumaktayım 12.sınıf öğrencisiyim bilgisayarla aram oldukça iyidir Pc donanımdan da iyi anlarım. Hızlı öğrenir çabuk uygularım Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım Ama en büyük amacım kendimi geliştirmek bu alanda ne kadar fazla gelişe bilirsem benim için o kadar iyi olur şimdi sizlere bildigim kullandığım dilleri ve programları atıcam
Office Programları 2013 ( Word â Excel â PowerPoint)
C# Programlama Dili
Adobe CS6 (Fireworks, Dreamveawer, Flash)
Visual Studio .NET (Asp.Net C#)
CSS, J. Qvery, Java Script
Veri Tabanı (Access, SQL)
PHP(12. Sınıf müfredat konusu)
Bunlardan başka ufak ufak bildigim programlar var örnegin Sony vegas,after effect gibi programları kendi çabamla öğreniyorum.
E-posta: princosunucum2@gmail.com
Telefon: 0535 261 81 41
Aranan Şehir: İstanbul
Okulunuz: Genral Ali Rıza Ersin Teknik Meslek
Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum
Referanslar: Çalışmalarımız okul tarafından alınmıştır. Son senemiz olduğundan dolayı.
İşle ilgili açıklama: Öncelikle Herkeze Merhaba Ben onur Web programcılığı ve grafik tasarım okumaktayım 12.sınıf öğrencisiyim bilgisayarla aram oldukça iyidir Pc donanımdan da iyi anlarım. Hızlı öğrenir çabuk uygularım Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım Ama en büyük amacım kendimi geliştirmek bu alanda ne kadar fazla gelişe bilirsem benim için o kadar iyi olur şimdi sizlere bildigim kullandığım dilleri ve programları atıcam
Office Programları 2013 ( Word â Excel â PowerPoint)
C# Programlama Dili
Adobe CS6 (Fireworks, Dreamveawer, Flash)
Visual Studio .NET (Asp.Net C#)
CSS, J. Qvery, Java Script
Veri Tabanı (Access, SQL)
PHP(12. Sınıf müfredat konusu)
Bunlardan başka ufak ufak bildigim programlar var örnegin Sony vegas,after effect gibi programları kendi çabamla öğreniyorum.
E-posta: princosunucum2@gmail.com
Telefon: 0535 261 81 41