Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

staj yeri arıyorum

nihannk

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Ben masaüstü yayıncılık kursunu bitirdim. Bu kursta corel , quark, freehand ve photoshop dersleri aldım. Ancak bunların kesin öğrenme ve aktif çalışma hayatında yeterli olmayacagını biliyorum bu nedenle kendimi geliştirip bu programları daha iyi kullanabilmek için staj yapabilecegim bir yer arıyorum . İstanbul avrupa yakası olması tercihimdir, ayrıca maddi hiçbir beklentim olmamaktadır.
Şimdiden teşekkürler..

umut veli develi

🌱Yeni Üye🌱
YaŞam Medya Grubu

Staj İÇİn YaŞam Medya Grubuna MÜracaat Edebİlİrsİnİz.. İŞyerİ SefakÖydedİr..
Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

nihannk

🌱Yeni Üye🌱
Anadolu yakası düşünürsen eğer büyük bir şirket önerebilirim

İlginiz için çok teşekkür ederim. Anadolu yakası bana çok ters kalıyor. Eğer Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer varsa öğrenebilirmiyim.
iyi çalışmalar.

RYUDORF

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adobegrafik.com
İlginiz için çok teşekkür ederim. Anadolu yakası bana çok ters kalıyor. Eğer Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer varsa öğrenebilirmiyim.
iyi çalışmalar.

bir ay once arkadasim soylemisti. 4.levent sanayi bolgesinde var uyar mı? orta seviyede bir baskı merkezi.

serpilen

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Ben masaüstü yayıncılık kursunu bitirdim. Bu kursta corel , quark, freehand ve photoshop dersleri aldım. Ancak bunların kesin öğrenme ve aktif çalışma hayatında yeterli olmayacagını biliyorum bu nedenle kendimi geliştirip bu programları daha iyi kullanabilmek için staj yapabilecegim bir yer arıyorum . İstanbul avrupa yakası olması tercihimdir, ayrıca maddi hiçbir beklentim olmamaktadır.
Şimdiden teşekkürler..

Beylikdüzünde Matbaa ve Ajans Hizmeti veriyoruz yetiştirmek üzere grafiker arıyoruz.