Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

stajer grafik tasrımcısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

by_facia

🌱Yeni Üye🌱
grafiker

1.11.2010 yılında aktif net meslek kursundan grafik-tasarım mezunuyum ve kendimi geliştirmek ve ileride daha iyibir grafiker olarak yetiştirmek üzere stajyer olarak iş arıyorum ilginiz için teskkürler iyi çalışmalar tl no:0531 313 14 52

by_facia

🌱Yeni Üye🌱
stajyer grafiker

1.11.2010 yılında aktif net meslek kursundan grafik-tasarım mezunuyum fhotoshop ve coreldraw kullanıyorum ve kendimi geliştirmek ve ileride daha iyibir grafiker olarak yetiştirmek üzere stajyer olarak iş arıyorum ilginiz için teskkürler iyi çalışmalar tl no:0531 313 14 52

oktay_ist_86

🌱Yeni Üye🌱
Avrupa yakasında ikamet ediyorum yaşım 24 askerliğimi yaptım daha önce birkaç firmada çalıştım yardımcı grafiker seviyesindeyim her türlü iş çıkartabilirim kendimi iyice geliştirmek istiyorum.sigara kullanmıyorum. Tel: 0534 597 40 55 oktaykuscu@hotmail.com

szn

🌱Yeni Üye🌱
alındı mı? ben kendimi yetiştirmek istiyorum bu alanda.. 5 ay kursa gittim.. gazi besyo mezunuyum.. ama bu alanda çalışmka istiyorum

szn

🌱Yeni Üye🌱
özel mailiniz var mı??

irmkrtl

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, ben İrem kartal.Anadolu meslek lisesi grafik ve fotoğrafçılık mezunuyum.Şimdi ise Marmara üniversitesi reklamcılık bölümünde okuyorum.Lise son sınıfta bir sene boyunca staj yaptım.Hayata geçmiş yani kullanılmış tasarımlarım da var aynı zamanda.Uygun gördüğünüz takdirde daha detaylı olarak bilgilendirebilirim sizi.Mail atarak bana ulaşabilirsiniz.şimdiden teşekkürler.
irem.kkartal@gmail.com ya da irem.kartal@msn.com

vagabond

🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarım kursunu 2 sene felan oldu bitireli ama askerlik yüzünden hiç deneyimim yok ama kendimi geliştirmek istiyorum bu konuda.Meraklıyım bu mesleğe kendimi % 100 işe vericeğimden şüpheniz olmasın...

KevserSahin

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba..
Adım Kevser ŞAHİN.
Rüştü Akın Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi/Etiler Lise4 öğrencisiyim.
Eylül 2010 ve Haziran 2011 arası haftanın 3günü staj yapmam gerekiyordu.
Senenin ilk dönemini Rapido Ajans'ta stajyerlik yaparak geçirdim. Fakat şirketin maddi durumu stajyerlik ücretine müsait olmadığından çıkmak zorunda kaldım. Photoshop ve Freehand programlarını orta derecede kullanabiliyorum. Decupe konusunda da deneyimlerim var. Fotoğraf çekmekle de uğraşıyorum. Resim sergilerinde de bulundum. Notlarım gayet iyidir.
Şuanda ise bir dönemliğine bir işe ihtiyacım var bir işyerinden not almam gerekmesi açısından. İşletmenizde bir grafikerin yanında bulunup eğitim alabilir miyim?

Cevabınızı bekliyorum, ilginiz için şimdiden teşekkür ederim..
Saygılarımla..

e-mail: kevsersahin1993@windowslive.com

UtkuYıldız

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Ben İstanbul/Avrupa Yakası/K.çekmecede oturuyorum.
Photoshop , Corel DRAW ve Freehand programlarını orta derecede biliyorum.
Şuan 10. Sınıf Grafik ve Fotoğrafçılık alanında eğitim görmekteyim.
17/02/2011 de gittiğim grafik kursum bitecek ve sertifikamı alacağım.
Bir işletmede yer almak,kendimi geliştirmek istiyorum.
Şuan için bir Cv'm yok. Şimdiden teşekkürler..
Not: İletişim utku9yildiz5@gmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...