Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

stajyer arıyoruz

ideal reklam

🌱Yeni Üye🌱
Bünyemizde Çalışmak Üzere Deneyimsiz Bu İşi Gercekten Ögrenmek İsteyen BAYAN Arkadaşlar Arıyoruz
tercihen kurs mezunu ve beylikdüzüne yakın yerde oturanlar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

hayrish

🏅Acemi Tasarımcı🏅
buyukcekmecede oturuyorum masaustu yayıncılık mezunuyum sızınle gorusmek ısterım ... msj atamıyorum gorusme adresı yollarsanız sevınırım .

gmrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mailinize cevap verdim olumlu veya olumsuz dönerseniz sevinirim..

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bağcılarda ikamet ediyorum kurs mezunuyum ve henüz bir iş deneyimim yok bu nedenle ilanınızla ilgilenmekteyim ... Sema Yıldırım ... semamfb@hotmail.com ... bu işi gerçekten öğrenmek istiyorum ...

fROlayn

🌱Yeni Üye🌱
ben yenıbosnada oturuyorum 2 yıllık matbaa tecrubem var ve 1 yıl boyunca grafik tasarım bolumunde calıstım baskı oncesı hazırlık fılm ve ctp anlıyorum corel photoshop basta olmak uzere freehand ve ıllıstratör programlarınıda kulanabılıyorum iletısım ıcın ilkeraklyn@hotmail.com

naznaz1989

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar...Sefaköy tarafında ikamet ediyorum.kurs mezunuyum.Corel,Photoshop,Freehand ve quarxpress programlarının eğitimini aldım.çok tecrübeli değilim ama bi süre çalıştım grafik üzerine.görüşmek isterim iletişim adresim naznaz1989@gmail.com(olumlu yada olumsuz ilgilenirseniz sevinirim.)teşekkürler