Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Stajyer Grafiker - Stajyer Web Tasarımcı Başvurusu - Ankara

fantastikdis

🌱Yeni Üye🌱
Stajyer Grafiker - Stajyer Web Tasarımcı Başvurusu

Aranan Şehir: Ankara

Okulunuz: Elvankent İmkb

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar: Bu siteyimetin35.com.tr photoshop'ta kendim çizdim ve asp olarak kendim kodladım ve hosting ayarlarını vs kendim yaptım.

İşle ilgili açıklama: Nereye başvursam benden örnek çalışamalar istendi örneğin kartvizit,katalog,matbaa ajans medya firmaları gibi geri dönüşte yapılmadı öncelikle şunu belirtmek isterim boş zamanlarımda kartvizit tasarlamıyorum hobi olsun diye odamda reklam afişi ve matbaa baskısı yapmıyorum yada kurumsal web siteleri tasarlamıyorum ve 3 5 yıl deneyim sahibi değilim bu niteliklerimi size sunamadım için özür dilerim bu konuların uzmanıyım süper tasarımlar yapar süper adobe programları kullanırım gibi iddaamda yok stajyer olmak istiyorum fransızca anlamı gibi köle olmak değil türkçe anlamıyla beleş işçide değil sadece öğrenmek işi kapmak kapana kadar hak ettim size uygun bir ücret ve öğrendikten sonra kalıcı bir iş imkanı istiyorum beğenmezseniz tekmeyi çakarsınız zaten.Örnek çalışmam bu site metin35.com.tr ve bu adresteki dosyalarım indirebilirsiniz.

Ad Soyad: Şahan COŞAR
Adres Bilgileri: Türkiye - Ankara - Sincan
Kişisel Web Sayfası: metin35.com.tr
Medeni Durumu: Bekar
Uyruk: Türkiye
Askerlik Durumu: Yapıldı (30.08.2014)
Doğum Tarihi: 22.10.1993
Doğum Yeri: Türkiye - Ankara
Sürücü Belgesi: Yok
Çalışma Durumu: Çalışmıyorum
Okuma Yazma Konuşma
İngilizce Orta Temel
Fotoğrafçı olarak çalıştım Photoshop, Dreamweaver ve Microsoft Office bilgim bulunmakta bunun haricinde html,asp,mysql,javascript,css,ajax,json gibi yazılımlarda çalıştım tek başıma forum ve web site tasarlaya bilirim peki üst seviye uzmanımıyım hayır bir iş yerinde deneyim var mı hayır işe gireceğim yerde öğrenmeye hazırım. (.NET) bilgim azdır ama düzenleme yapabilirim ve öğrenmeye açığım kendime ait photoshop'ta hazırladım ve ASP olarak kodladım web sitemde bulunmakta metin35.com.tr inceleyebilirsiniz her satırı bana aittir ve html5'i duydum hazır kodlar eklendiği pratikleştiği video oynatma için falan hazır kodlara sahip olduğunu biliyorum kapsamlı bir incelemem olmadı fakat kodlamaya hakim olduğumdan çabuk öğrenebilirim PHP bilgime gelince ASP'den kodlama olarak çok bir fark yok sadece daha kapsamlı eklenti ihtiyacı az ASP ye göre güvenliği az olabilir döngüler falan çok farklı değil javascripte benziyor mysql yapısı zaten değişmez ASP bilgim kadar olmasada müdahale düzenleme gibi işlemleri yapabileceğime inanıyorum. Bunlara ek olarak virsual studio da c++ kodlama dilinde düzenleme ve eklemeleri yapabiliyorum uzman seviyesinde değil fakat kodlama dilleri çokta farklı değil. Google Analytics, Adwords ve benzeri web analiz araçları hakkında bilgi sahibiyim. Hızlı klavye kullanabilirim ve elektronik arıza harici donanımsal arızaları bilgisayarda tespit edebilirim program kurulumlarını yapabilirim.

Uzmanlık Alanları
Bilgisayar Ve Teknik Beceriler Adobe Photoshop & Dreamweaver Bilgisayar Web Tasarım

E-posta: tidescik@gmail.com

Telefon: 0534 020 76 94

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.