Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

strategy'n com logo çalışması

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
logopb2.jpg

bir ajans için yaptığım logo çalışmaları. firmanın adı
"Strategy And Communication"
com aynı anda interneti ifade amaçlı yine de ön planda olan strateji ve iletişim birliği. Daha çok bu birliği dikkate alarak çalıştım ve iki unsuru bütün haline getirdim. Benim favorim 1.'di. Onaylanan ise 2.

zkursatt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bencede iki fakat karekter değişikliği ve renk uyumu iledaha güzel olurdu !! kolay gelsin hayırlı çalışmalar

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışman çok hoşuma gitti. negatif alan kullanman çok hoş olmuş. işi bozan tek şey kullandığın çerçeve. yani SC yi negatif alan olarak alıp bir de açısını sağ diagonale bükecek kadar modern, yenilikçi, başkaldıran bir tasarımcı ruhun varken o çerçeveyi neden koyduğunu düşünüyorum.

ikinci çalışma da güzel. firma yöneticilerinin beğeneceği tarzda bir çalışma. burada tabi tasarımcı ya da müşteri temsilcisinin ağırlığını koyarak müşteriyi ikna etmesi gerekiyor. bilmiyorum siz pafta hazırlıyor musunuz ya da projeksiyonda prezentasyon yapıyor musunuz?

üçüncü çalışmaya gelelim. benim favorim üçüncüsü. belki birçok arkadaş şaşıracak ama üçünçü çalışmada leke dağılımı, tipografinin satır arası açıklığı ve en önemlisi Stra, tegy, &com'un bu denli kendine güvenli ayrılması, hem tasarımcının hem de firmanın kendine güvenen, yenilikçi, kaşif bir ruhu olduğunu gösteriyor. favorim olan üçüncü çalışma, Eurostile ya da Square tarzı bir type ile yazılsaydı, sonuç çok farklı olurdu diye düşünüyorum.

şu üç çalışmana bakarak, tasarımların genel iyi bir leke dağılımı olduğunu söyleyebilirim. plastik olarak da iyi çözüyorsun.

gordian

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. Si çok farklı bir tarzda logo olmuş bence 2. (S VE C HARFİNİN BİRLEŞTİRME ŞEKLİNİ KASTETTİM)

mcleane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cinema4fx.com
1. çalışmanızı beğendim gayet hoş olmuş 2. sini kullanmayın derim 3. de fena değil. başarılar

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
1. logo iyi olmuş eforja, yalnız altındaki yazıda ve(&) işaretini kullanmasan ve tek satır yazsan daha klas durur diye düşünüyorum.

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence birinci çalışman daha uygun duruyor ikinci çalışmada s ve c yi birleşirmek yerine s&c olarak kullansaydın belkide farklı renklerde kullansaydın daha iyi olabilirdi üçüncü de ise okunurluğu zor diye düşünüyorum kendimce. emeğine sağlık saygılar

:iloveyou:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayırlı olsun ne diyelim...Ellerine sağlık Efoja'm...

Arkadaşlar gerekli açıklamaları yazmış...İlk ikisi güzel...Renk seçimleri, tipografik düzenleme ve

"S C " nin stratejik konumu (özellikle ilk iki çalışmanda) çok hoş...Logoları bile stratejik konumlandırılmış...Bundan iyisi zor!
Onaylanan ikinci çalışmada beni rahatsız eden ufak bir nokta var oda altta yazan;

STRATEGY
&COM

şeklindeki yazımda "&" işaretinin yeri...Çok klasik diye alt alta sıralamak istemedin sanırım :) Sende haklısın...

Tebrik ederim...İyi çalışmalar...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ilk çalışman çok hoşuma gitti. negatif alan kullanman çok hoş olmuş. işi bozan tek şey kullandığın çerçeve. yani SC yi negatif alan olarak alıp bir de açısını sağ diagonale bükecek kadar modern, yenilikçi, başkaldıran bir tasarımcı ruhun varken o çerçeveyi neden koyduğunu düşünüyorum.

ikinci çalışma da güzel. firma yöneticilerinin beğeneceği tarzda bir çalışma. burada tabi tasarımcı ya da müşteri temsilcisinin ağırlığını koyarak müşteriyi ikna etmesi gerekiyor. bilmiyorum siz pafta hazırlıyor musunuz ya da projeksiyonda prezentasyon yapıyor musunuz?

üçüncü çalışmaya gelelim. benim favorim üçüncüsü. belki birçok arkadaş şaşıracak ama üçünçü çalışmada leke dağılımı, tipografinin satır arası açıklığı ve en önemlisi Stra, tegy, &com'un bu denli kendine güvenli ayrılması, hem tasarımcının hem de firmanın kendine güvenen, yenilikçi, kaşif bir ruhu olduğunu gösteriyor. favorim olan üçüncü çalışma, Eurostile ya da Square tarzı bir type ile yazılsaydı, sonuç çok farklı olurdu diye düşünüyorum.

şu üç çalışmana bakarak, tasarımların genel iyi bir leke dağılımı olduğunu söyleyebilirim. plastik olarak da iyi çözüyorsun.

bu kadar güzel ifade edebiliyor olmanızı takdir ettim... bunu belirtmeden geçemeyeceğim. çerçeveyi unutmuşum desem... genel olarak ölçüleri orantılamaya çalışırım çerçeveler ve çizgiler gridlerden daha iyi bir kullanım sağlıyor bana... atın o çerçeveyi:)

müşterim ile şartların gerektirdiği şekilde iletişim kuruyorum. bu müşterim sadece msn'den görüşebildiğim, yurtdışından birisi. eğer isteseydi gerekli açıklamaları yapacaktım ama o da meslektaş sayılır ve sanırım yansıtmak istediğini ikincide buldu...

3. logo beni biraz ürküttü ilk etapta başka bir logoyu çağrıştırdı ilk önce "hilfiger" ancak renkleri ve dağılımı sevdim ve eğer dedim yazıda oynama yaparsam en azından tamamen uzaklaşırım dedim... yazı düz değil sıradışı bir dağılımda olmalıydı...

2. Si çok farklı bir tarzda logo olmuş bence 2. (S VE C HARFİNİN BİRLEŞTİRME ŞEKLİNİ KASTETTİM)

2. logoda iyi bir strateji iyi bir iletişim ile sıkı sıkıya bağlı olmazsa işe yaramaz'ı yansıtmaya çalıştım. bir dipdibelik olmalıydı. & ise aralarındaki sıkı bağ. ip gibi ya da zincir...

1. çalışmanızı beğendim gayet hoş olmuş 2. sini kullanmayın derim 3. de fena değil. başarılar

2 kabul edildi...

çok teşekkürler her birinize...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
1. logo iyi olmuş eforja, yalnız altındaki yazıda ve(&) işaretini kullanmasan ve tek satır yazsan daha klas durur diye düşünüyorum.

& olmalıydı çünkü firma isminde var... neden 'n ya da and değil dersen sanırım şu iplikçik ya da zincir düşünüşüne saplanışımdan kaynaklandı.

bence birinci çalışman daha uygun duruyor ikinci çalışmada s ve c yi birleşirmek yerine s&c olarak kullansaydın belkide farklı renklerde kullansaydın daha iyi olabilirdi üçüncü de ise okunurluğu zor diye düşünüyorum kendimce. emeğine sağlık saygılar

:iloveyou:

Teşekkür ederim... sanırım & neden o şekilde önceki mesajlarımda cevap bulmuşsunuzdur.

Hayırlı olsun ne diyelim...Ellerine sağlık Efoja'm...

Arkadaşlar gerekli açıklamaları yazmış...İlk ikisi güzel...Renk seçimleri, tipografik düzenleme ve

"S C " nin stratejik konumu (özellikle ilk iki çalışmanda) çok hoş...Logoları bile stratejik konumlandırılmış...Bundan iyisi zor!
Onaylanan ikinci çalışmada beni rahatsız eden ufak bir nokta var oda altta yazan;

STRATEGY
&COM

şeklindeki yazımda "&" işaretinin yeri...Çok klasik diye alt alta sıralamak istemedin sanırım :) Sende haklısın...

Tebrik ederim...İyi çalışmalar...

alt alta ya da yanyana uzayan şeyler tren gibi geliyor bana;topluluk olmalı nedense öyle bir takıntı işte... demişim ama yanlış da anlamışım... evet klasik durdu:)

içlerinden en iyisi 1 ;)

teşekkür ederim.

her birinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Müşteri beğendikten sonra yapılacak pek yorum kalmamış, bence 1 daha hoş...Sanırım renkler nedeniyle 2 seçildi...hayırlı olsun...3 de fena değil, yinede 2 isabetli bir karar olmuş.

Emeğine sağlık ablacım.

Kolay gelsin.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Müşteri beğendikten sonra yapılacak pek yorum kalmamış, bence 1 daha hoş...Sanırım renkler nedeniyle 2 seçildi...hayırlı olsun...3 de fena değil, yinede 2 isabetli bir karar olmuş.

Emeğine sağlık ablacım.

Kolay gelsin.

ona burayı göstereyim kafası karışsın biraz... :) teşekkür ederim..

logo2qv8.jpg

Son düzenleme: