Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Stroke Sorunu

yalcinesen

🌱Yeni Üye🌱
Mağdurum:( Illustrator CC'de 9,5x4 cm çalışma alanında çizdiğim içi boş kutunun stroke değerini 1 pt'dan aşağı değer giremiyorum.. 0,25 pt'yu seçiyorum olmuyor, elle yazıyorum olmuyor, otomatikman 1 pt'ya dönüyor yine. Nedendir, nasıl düzeltebilirim a dostlar? :.(

Benzer konular

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
stroke değerini tıkladığınız yerde ekteki resimdeki gibi göremiyormusunuz.

https://yadi.sk/i/137KoX3Vkr8vZ

Mağdurum:( Illustrator CC'de 9,5x4 cm çalışma alanında çizdiğim içi boş kutunun stroke değerini 1 pt'dan aşağı değer giremiyorum.. 0,25 pt'yu seçiyorum olmuyor, elle yazıyorum olmuyor, otomatikman 1 pt'ya dönüyor yine. Nedendir, nasıl düzeltebilirim a dostlar? :.(

yalcinesen

🌱Yeni Üye🌱
Görebiliyorum ancak dediğim gibi uygulayamıyorum, seçebiliyorum ama 1 pt'ya geri dönüyor hemen.

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sistem olarak windows mu kullanıyorsunuz.
ve klavye bazen otomatik olarak ingilizce olur ve virgül de sorun çıkarır. bunu kontrol edip tekrar denermisiniz.

Görebiliyorum ancak dediğim gibi uygulayamıyorum, seçebiliyorum ama 1 pt'ya geri dönüyor hemen.

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
yada F klavye ye geçmiş olabilir bunu Q klavyeye çevirirseniz sorununuz hall olur diye düşünüyorum

yalcinesen

🌱Yeni Üye🌱
Windows 8.1 kullanıyorum, klavyeyi kontrol etmiştim onda da sorun yoktu.. Zaten dayanamayıp programı kaldırıp tekrar yükledim düzeldi. :D: Yardım etme çabanızdan ötürü çok teşekkür ederim. :)