Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu An Kapağın İlk halini Paylaşmak İstedim... Alamut Efsaneleri
hancerdeki kan damlası bikaç tene daha olsa ve alamut yazısına damlasa olurmu diye düşündüm...dikkat çekici... rengi çok güzel...(siyah Kırmızı) fovorimdir herzaman...bakışlarda çok alıcı...eline sağlık...
fena olmamış aslında.ama yayın evinin logosunu her yerde kullanıcaksn die bi kaide yok. vede logoyu ön kapakda ortada kullansan daha iyi olurdu alttarafı çok boş kalmış,bıçaktaki kan damlası yazının üstüne düşse daha hoş dururdu tebrikler
Siyahın oldugu yerde tartışma olamaz zaten desenleme gibi nesneleri uyumlu koymussun tebrik ederim, arapça bilmiyorum ama kitabın içeriği ile alakalımı acaba ? merak ettim. Kan renginide birazdaha koyu kullanırsan daha iyi olur bence. emeğine sağlık.kolay gelsin
hancerdekı kan damlası alamut yazısına gelınceye kadar bı tane daha damlasa sonra o alamut yazısıda kanla yazılmıs gıbı olsa sanki aha dikat ceker gibime geldi