Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

süblimasyon bakıya uygun t-shirt arıyorum.acil!

acemigirisimci

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, süblimasyon baskı yapabileceğim t-shirt e ihtiyacım var.acil yardımınızı bekliyorum.toplu alım yapacağım.tavsiye edeceğinizhesaplı ve kaliteli adresleri paylaşır mısınız lütfen..

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba, süblimasyon baskı yapabileceğim t-shirt e ihtiyacım var.acil yardımınızı bekliyorum.toplu alım yapacağım.tavsiye edeceğinizhesaplı ve kaliteli adresleri paylaşır mısınız lütfen..

nickinizi gördükten sonra ne kadar acemi olduğunuzu vurgulamama gerek yok sanırım süblimasyon baskıyı nereye nasıl basıcaksınız istediğiniz veya ihtiyacınız olan t-shirtler beden ölçüleri erkek mi bayan mı ve adet olarak ne kadar alacaksınız malı bitmiş mi yarı bitmiş mi istiyorsunuz ??? ve daha sorabileceğim bu çok soru içerisinde öncelikle bu sorularıma cevap verirseniz eğer size bu konuda yardımcı olabilirim iyi çalışmalr...

acemigirisimci

🌱Yeni Üye🌱
haklısınız bunu detaylandırmam lazım ama öncelikle tamamlanmış baskıya hazır t-shirt ihtiyacım var.buna ulaşınca o çeşitliliği ayrıntıya dökeceğim.işin özü baskı yapabileğim t-shirt tedarik edebileceğim sürekli çalışacağım güvenilir bir tedarikçiye ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim. ben referans verilen yerler ile çalışmaktan yanayım.onun için burada yönlendirme istedim.

ARGEci

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sintegra.com.tr
Kaliteli Süblimasyon Mürekkepleri

Epson kafa tüm Dijital Baskı makineleri için kafa tıkaması yapmayan, renk canlılığı ve doygunluğuna sahip kaliteli Süblimasyon mürekkebi, Transfer kağıdı ve RIP yazılımı veriyoruz. İlgilenenlere duyurulur.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
haklısınız bunu detaylandırmam lazım ama öncelikle tamamlanmış baskıya hazır t-shirt ihtiyacım var.buna ulaşınca o çeşitliliği ayrıntıya dökeceğim.işin özü baskı yapabileğim t-shirt tedarik edebileceğim sürekli çalışacağım güvenilir bir tedarikçiye ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim. ben referans verilen yerler ile çalışmaktan yanayım.onun için burada yönlendirme istedim.

tamam arkadaşım erkek mi bayan mı istiyorsun belirli bir lot adedin var mı 3-5 tane mi istiyorsun onu belirt bari yada hiç cevap yazma...