Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şüpheli IP nedir

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
grafikle ilgili bir sayfaya girecek oldum şöyle bir uyarı aldım. Şüpheli Ip adresi.... bu ne demek ki? neden bu uyarıyı verdi bilen varmı. benim Ip'im temiz ama :p

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Neye göre kime göre şüpheliyim acaba? Gerçekten bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? Ben her siteye girmem, heryere üye olmam. Garip bir durum

Deadworld

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
IP'n gecmisinde cok kotu seyler yapmiş olmalı :D

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bi rivayete göre senin IP devletin milletiyle bölünmez bütünlüğüne nanik yapmış diyorlar. :D şaka bir yana...

Bildiğim kadarıyla, şimdi ülkemizde bazı kendini hacker sanan ama lamerlikten öte gidemeyen, candan celaletli, çingene kıyafetli, kendileri kılıksız, postalları iliksiz, kafaları tüysüz bir takım yaşam formları vardır... bunlar bir takım yerlerden toplu halde sırf kendilerini ispatlamak için sitelere saldırı düzenlerler... genelde türkiyede yaşayan bir kişi bu saldırıyı ülkesindeki sitelere karşı yapmaz çünkü kanunen suç işlemiş olur... ancak uluslararası bir anlaşma olmadığından başka ülkelerin sitelerine gönül rahatlığıyla saldırı düzenlenir... bu saldırıların çoğu deneme-yanılma amaçlı yada hacker bozuntusunun portföyünü genişletme, bu alemde ismini duyurma, kendini ispatlama adı altında olur... Bu yüzden bazı siteler bazı ülke IP lerinin siteye erişimini ya kısıtlar yada dikkatle takip eder... muhtemelen sizede bu sebepten şüpheli şahıs muamelesi yapılıyor...

çaresi nedir..
şöyle bir yöntem deneyebilirsin...
network ve ağ ayarları ilk yapıldığında DNS ayarları Türkiye çıkışlarına göre yapılır.. yani bir site türkiye nin girişini istemiyorsa o DNS numarasıyla engeller... Yada Mahkeme kararıyla tam tersi olarak Türkiyenin o sitelere ulaşmasına izin verilmez...

tek yapman gereken, DNS ayarlarını açık DNS serverlara ayarlamak... eğer yapabiliyorsan standart türkiye DNS ayarlarını açık ve bağımsız DNS ayarlarıyla değiştirmektir.. ahanda sana açık dns numarası 208.67.222.222
208.67.220.220

saygılar..

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
İpniz üzerinden girilen makinadan o sitede kural dışı bişe yapılmış olabilir.Buda ipnizi şüpheliye almalarına neden olmuştur.Şüpheli ip login şifrenizi birkaç kez hatalı girmeniz sonucu otomatik aktif olur.Eğer böle bir durum olmadıysa manuel olmuştur.Bunun sebeplerinide siz düşünün..

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence ukala bir site... Ona benzer bir siteye üye olduğum için almadığını düşünüyorum. Neyse siz benden korkmayın :))