ps tasarımı ... seviyorum bu mock-up olayını ...
ahuramazda ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 186 Tepkime puanı 13 20 Ağu 2011 #1 ps tasarımı ... seviyorum bu mock-up olayını ...
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 20 Ağu 2011 #2 Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
S SEYDUNA21 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Mar 2011 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 20 Ağu 2011 #3 çalışma güzel ama, deneme sokak , deneme cad. deneme iş hanı çok güzel olmuş
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 20 Ağu 2011 #4 Çok güzel bir sürücü kursu kartviziti Pazarlamalısın
seventh 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 845 Tepkime puanı 16 20 Ağu 2011 #5 çok iyi bir çalışma emeğinize sağlık
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 20 Ağu 2011 #6 ben de diğer arkadaşlar gibi çok beğendim eline sağlık
ahuramazda ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 186 Tepkime puanı 13 20 Ağu 2011 #7 martin78' Alıntı: Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun SEYDUNA21' Alıntı: çalışma güzel ama, deneme sokak , deneme cad. deneme iş hanı çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... site yönetimi izin verse oraya neler yazacam da Hasan ÇELİK' Alıntı: Çok güzel bir sürücü kursu kartviziti Pazarlamalısın Genişletmek için tıkla ... Web sitemi açtığımda, bunun gibi nice tasarımımı satacağım zaten ... yorum için teşekkürler seventh' Alıntı: çok iyi bir çalışma emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun
martin78' Alıntı: Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun SEYDUNA21' Alıntı: çalışma güzel ama, deneme sokak , deneme cad. deneme iş hanı çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... site yönetimi izin verse oraya neler yazacam da Hasan ÇELİK' Alıntı: Çok güzel bir sürücü kursu kartviziti Pazarlamalısın Genişletmek için tıkla ... Web sitemi açtığımda, bunun gibi nice tasarımımı satacağım zaten ... yorum için teşekkürler seventh' Alıntı: çok iyi bir çalışma emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun
ahuramazda ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 186 Tepkime puanı 13 20 Ağu 2011 #8 Arif ARINMIŞ' Alıntı: ben de diğer arkadaşlar gibi çok beğendim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ...
Arif ARINMIŞ' Alıntı: ben de diğer arkadaşlar gibi çok beğendim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ...
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 20 Ağu 2011 #9 yanlız hocam bold yazmassan çok daha güzel olur, mazallah artniyetli zannederler !
tube_erd 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 20 Ağu 2011 #10 tasarım güzel ama sunum dahada bi güzel
ahuramazda ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 186 Tepkime puanı 13 20 Ağu 2011 #11 Hasan ÇELİK' Alıntı: yanlız hocam bold yazmassan çok daha güzel olur, mazallah artniyetli zannederler ! Genişletmek için tıkla ... Artniyet kısmını anlayamadım ? diğer mesajlarla benim yorumum karışmasın diye yapıyorum ??? tube_erd' Alıntı: tasarım güzel ama sunum dahada bi güzel Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ...
Hasan ÇELİK' Alıntı: yanlız hocam bold yazmassan çok daha güzel olur, mazallah artniyetli zannederler ! Genişletmek için tıkla ... Artniyet kısmını anlayamadım ? diğer mesajlarla benim yorumum karışmasın diye yapıyorum ??? tube_erd' Alıntı: tasarım güzel ama sunum dahada bi güzel Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ...
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 20 Ağu 2011 #12 ahuramazda' Alıntı: Artniyet kısmını anlayamadım ? diğer mesajlarla benim yorumum karışmasın diye yapıyorum ??? Genişletmek için tıkla ... bold yazmak yasaktır hocam, o yüzden söyledim karışmaz sen düz yaz
ahuramazda' Alıntı: Artniyet kısmını anlayamadım ? diğer mesajlarla benim yorumum karışmasın diye yapıyorum ??? Genişletmek için tıkla ... bold yazmak yasaktır hocam, o yüzden söyledim karışmaz sen düz yaz
ahuramazda ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 186 Tepkime puanı 13 20 Ağu 2011 #13 Hasan ÇELİK' Alıntı: bold yazmak yasaktır hocam, o yüzden söyledim karışmaz sen düz yaz Genişletmek için tıkla ... geldi uyarı bundan sonra normal yazacağız anlaşılan ...
Hasan ÇELİK' Alıntı: bold yazmak yasaktır hocam, o yüzden söyledim karışmaz sen düz yaz Genişletmek için tıkla ... geldi uyarı bundan sonra normal yazacağız anlaşılan ...
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 20 Ağu 2011 #14 ahuramazda' Alıntı: geldi uyarı bundan sonra normal yazacağız anlaşılan ... Genişletmek için tıkla ... Sakalımız da var sözümüz dinlenmedi ki :rofl::rofl::rofl:
ahuramazda' Alıntı: geldi uyarı bundan sonra normal yazacağız anlaşılan ... Genişletmek için tıkla ... Sakalımız da var sözümüz dinlenmedi ki :rofl::rofl::rofl:
ahuramazda ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 186 Tepkime puanı 13 20 Ağu 2011 #15 Hasan ÇELİK' Alıntı: Sakalımız da var sözümüz dinlenmedi ki :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... o sakaldan bende de var
Hasan ÇELİK' Alıntı: Sakalımız da var sözümüz dinlenmedi ki :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... o sakaldan bende de var