Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SütçüBaba Logo Çalışması

dizaynart

🌱Yeni Üye🌱
akcaova.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanız görünmüyor.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende görünüyor..Bu Walt Disney fontu bence hiç uymamış..Çocuk sütü falan olsa bir nebze ama fontu değiştirmenizi tavsiye ederim. Logoda bu tarz bir görsel kullanmanız vector kullanılamayacağo için basılı işlerde sorun çıkarabilir. Zemin rengi de herşeyin önüne geçmiş çok göze batıyor..Başarılar..

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
çalışma güzel

yeşil üstü siyah güzel duruyor lakin alttaki süt ürünlerine sadece beyaz kullanırsan kenarlarına siyah kontur verirsen daha iyi olur gibi

dizaynart

🌱Yeni Üye🌱
Bende görünüyor..Bu Walt Disney fontu bence hiç uymamış..Çocuk sütü falan olsa bir nebze ama fontu değiştirmenizi tavsiye ederim. Logoda bu tarz bir görsel kullanmanız vector kullanılamayacağo için basılı işlerde sorun çıkarabilir. Zemin rengi de herşeyin önüne geçmiş çok göze batıyor..Başarılar..

müşterinin talebi bu font tarzı comic birşeyler istiyordu kendisi en son bunu onayladı, farklı fontlar denenebilir haklısınız. imageshack.us ta resmi yükledikten sonra nedendir anlamadım arka plan rengi yeşili cırtlak bir yeşil yaptı asıl renk bu değildi ne yazıkki. basılı işlerde sorun çıkabileceği konusunda haklı olabılırsınız sizi dikkate alacagım. yorumunuz için teşekkürler.

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
keske kovada bi golge olsaydı en azında dekupe edilip konulmuslugun biraz otesine gecerdi ayrıca birazdaha atraksiyon olabilirdi die dusunuyorum sade ama cokta bos
ellerine saglık

balarka

🌱Yeni Üye🌱
Ahşap bir kovadan süt dökülmesi çok köklü, herkesin gözünün alıştığı bir görüntü... Daa eskiden hatırlıyorum Rama yağının ambalajında vardı. Güzel bir süt resmi ama farklı olsa daha ilgi çekici olur, klasiklikten çıkar.
Grafik gayet iyi.