Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

swf yi dışardan cagırınca özelliğini kaybediyor

zambidis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar. aşağıda upload ettiğim swf flash dosyasını başka bir çalışmama dışarıdan loadmovieclip ettiğimde butonlar özelliğini kaybediyor. direk açtınmı butonlar texti aşağı yukarı oynatıyor ama dışardan bir mc nin içine çağırdığımda butonlar daha texti hareket ettirmiyor. swf yi ve fla sını upload ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

swf ve fla link: RapidShare: Easy Filehosting

Benzer konular

zambidis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kodu behaviors danveriyom kodda sorun olacağını sanmam senin kodu denedim tıkladıımda yeni bi ie de açmaya çalıştı swf yi :S

Abacimim

🌱Yeni Üye🌱
Ana SWF nin içinde senin dışarıdan yükleyeceğin dosya için (diger.swf) bir mc oluştur.

Örnek:
mc_yukle._lockroot = true;
_root.createEmptyMovieClip("mc_yukle",0);
mc_yukle._x = 10;
mc_yukle._y = 10;

diger.swf yi yüklemek için bir mc_buton oluştur ve kotları yaz
Örnek:
btn1_mc.onRelease = function() {
gotoAndStop(2);
loadMovie("diger.swf","mc_yukle");
};

Bende bu şekilde çalışıyor

zambidis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş bunu küçükbir fla dosyası ile örnek olarak yapabilirmisiN? daha iyi anlarım o şkilde teşekkürler

Abacimim

🌱Yeni Üye🌱
kardeş bunu küçükbir fla dosyası ile örnek olarak yapabilirmisiN? daha iyi anlarım o şkilde teşekkürler

Şu anada bilgisarımda bir sorun var. Sistemi yeniden kurmam gerekiyor. Sistem kurulduktan sonra sana fla sını gönderirim. Kusura bakma biraz beklemek zorunda kalacaksın.

barcodio

🌱Yeni Üye🌱
as3 de bu olayı nasıl yapıcaz peki ben bir butona tıklayıp dışardan swf çağıracam ama beceremedim