Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işlerin fazla iyisi değilim ama ordaki bayan figürü renklendirilseymiş birde fontu daha eski tarz bir şekil verseniz daha iyi olabileceğini düşünüyorum
Şarabı içen anlar onlar daha iyi yorumlar bence. Sarhoş kişilerin içeceği olduğu için sarhoş tasarımdan ne anlar derim ben yine "güzel çalışma" daha değişik reklamlarla uğraşırsan daha "harika" işler çıkarırsın.
Şarabı içen anlar onlar daha iyi yorumlar bence. Sarhoş kişilerin içeceği olduğu için sarhoş tasarımdan ne anlar derim ben yine "güzel çalışma" daha değişik reklamlarla uğraşırsan daha "harika" işler çıkarırsın.
'sarhoş tasarımdan ne anlar'..Bu nasıl bir bakış açısıdır? Öğrenci olduğunuz için size uzun uzun tasarım nedir? Reklam nedir? Neden yapılır? anlatmak isterdim ama pek faydalı olucağını sanmıyorum. Öğrenci olduğunuz kurumda (ne okuduğunuz bilmiyorum gerçi) size bunları muhakkak öğreticeklerdir..Siz ilerde Grafiker olduğunuzda (umarım) 'daha değişik reklamlar' olarak tanımladığınız ürünlerin tasarımını yaparsınız hep
Çalışmaya gelince: Kullandığınız şişe ve bardak illustrasyonları size mi ait?
Çalışmamdaki kadın ve vazo figürleri malesef bana ait değil,M.Ö. 4,-5,. yy (Klasik Dönemde) yaşamış bir Vazo sanatçısı Andokides'e ait olabilir (tam olarak şu an hatırlamıyorum okul biteli çok oldu.)