T-shirt tasarımı yapabilecek freelance arkadaşlar arıyorum
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: * illustrator - orta ve ileri seviye
* photoshop -orta ve ileri seviye
t-shirt tasarımı yapmak için diğer gerekli programların en az orta derecede bilinmesi
Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)
İşle ilgili açıklama: Tasarımcı arkadaşlardan istediğim tek şey aklımdaki tasarımların bilgisayar ortamında hazırlanıp basıma hazır hale gelmesidir. Tasarımların hepsinin nasıl olacağını belirledim ve tasarım öncesinde gerekli resimlerı ve benzer çalışmaları vererek onlara uygun tasarımlar yapılmasını istiyorum.
İlgileniyorsanız çalışmalarınızdan örnekler de sunarsanız iyi olur.
not: aklımdakileri istediğim gibi bilgisayar ortamına dökebilen arkadaşlar bulduğum zaman kendileriyle uzun süre çalışmayı düşünüyorum.
E-posta: mrvcivelek@gmail.com
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: * illustrator - orta ve ileri seviye
* photoshop -orta ve ileri seviye
t-shirt tasarımı yapmak için diğer gerekli programların en az orta derecede bilinmesi
Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)
İşle ilgili açıklama: Tasarımcı arkadaşlardan istediğim tek şey aklımdaki tasarımların bilgisayar ortamında hazırlanıp basıma hazır hale gelmesidir. Tasarımların hepsinin nasıl olacağını belirledim ve tasarım öncesinde gerekli resimlerı ve benzer çalışmaları vererek onlara uygun tasarımlar yapılmasını istiyorum.
İlgileniyorsanız çalışmalarınızdan örnekler de sunarsanız iyi olur.
not: aklımdakileri istediğim gibi bilgisayar ortamına dökebilen arkadaşlar bulduğum zaman kendileriyle uzun süre çalışmayı düşünüyorum.
E-posta: mrvcivelek@gmail.com