:) ibelieveinadv.com MTV: Chopsticks - YouTube
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 10 May 2013 #1 ibelieveinadv.com MTV: Chopsticks - YouTube Son düzenleme: 27 May 2013
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 19 Tem 2013 #2 Ya bu reklam kampanyasında şeyi beğendim ben.. O insanların içindeki bastıramadıkları, bateriyi çalma duygusunu.. Reklamın amacına ulaşmış olması gerçeğiyle karşı karşıyayız Hakikaten çok başarılı..
Ya bu reklam kampanyasında şeyi beğendim ben.. O insanların içindeki bastıramadıkları, bateriyi çalma duygusunu.. Reklamın amacına ulaşmış olması gerçeğiyle karşı karşıyayız Hakikaten çok başarılı..
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 19 Tem 2013 #3 Value' Alıntı: Ya bu reklam kampanyasında şeyi beğendim ben.. O insanların içindeki bastıramadıkları, bateriyi çalma duygusunu.. Reklamın amacına ulaşmış olması gerçeğiyle karşı karşıyayız Hakikaten çok başarılı.. Genişletmek için tıkla ... 10 yıla yakın bende bastıramadım o duygularımı Yaratıcı reklam. Başarılı iş
Value' Alıntı: Ya bu reklam kampanyasında şeyi beğendim ben.. O insanların içindeki bastıramadıkları, bateriyi çalma duygusunu.. Reklamın amacına ulaşmış olması gerçeğiyle karşı karşıyayız Hakikaten çok başarılı.. Genişletmek için tıkla ... 10 yıla yakın bende bastıramadım o duygularımı Yaratıcı reklam. Başarılı iş
Y yasineken 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Tem 2007 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 24 Ara 2013 #4 Çok başarılı bir reklam.
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 9 Ocak 2014 #5 yasineken' Alıntı: Çok başarılı bir reklam. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.