Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tabela için firma önerisi

MarquiS

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Yeni açılan ofisimiz için tabelaya ihtiyacımız var.

İstanbul ve özellikle de Avrupa yakasında, iyi referansları olan güvenebileceğimiz bir firma arıyorum. Önerilerinizi "özel mesaj" olarak iletebilir misiniz?

Teşekkürler...

dirlikreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm.Biz Ankarada reklam işleri ile uğraşıyoruz güvenli kaliteli hizmetler sunuyoruz,dijital baskı makinelerimiz,atölyemiz ve azimli kadromuz ile tabela reklam hizmetleri sunuyoruz.Referans olarak Goldmaster dijital uydu alıcıları,Erpen pvc,Empa gayrimenkul,Abdulkadir ÖZCAN a.ş(toyo tires,petlas),Modaoğlu petrol İstanbuldaki referanslarımızdan birkaçı.iletişim için gsm:xxx xxx xx xx e-mail:xxxxx1@xxxxMAİL.COM

Dirlik Reklam İnş.İth.İhr.Tur.Ltd.Şti

Moderatör tarafında düzenlendi:

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
PM attım. Yardımcı olabildiysem sevinirim.

geri dönüş yapmadınız. ilan sonuçlandı ise bildirirmisiniz?

abdullah005

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
avrupa yakasında esmer reklamı öneririm

TEKİNCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eSMER REKLAMDA BAYRAM BEY VAR O SİZE YARDIMCI OLACAKTIR. AVRUPA YAKASI İÇİN BANCEDE İYİ BİR SEÇİM OLUR

xuayzet

🌱Yeni Üye🌱
bence istanbulda içerenköyde avg reklam diye bir reklam firması var bence orayı bir deneyin tasarımları mükemmel telefonu xxxxxo rda Ahmet bey var onunla görüşün tam bir tasarım dehası unutmayın güzel bir tasarım herşeydir.

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
xxxxxx int sitemize girip kontrol edin lütfen. Yetkili olarak Öner BULUT ile görüşebilirsiniz. Marka ürünleri kullanarak , uygun fiyata hizmet veren , makine parkuru çok çok çok iyi olan ve referans listesi kabarık bir firmadır. + avrupa yakasında

seviye

🌱Yeni Üye🌱
esmer reklamı öneriyorum bende tabelacıyım kendine daha büyük baskılarımı gönderiyorum bir sıkıntı yaşamazsın

rmnreklam

🌱Yeni Üye🌱
biz istanbul ikitelli de hizmet veren ( rmn reklam tabela ) bir firmayız. işinizi zamanında ve uygun fiyat garantisi ile veririz. 0212 470 06 91 - gsm : 0541 262 52 52

Grafittas34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
avrupa yakası bahçelievler çamlıkahve de BES reklam
çok çok şiddetle tavsiye ederım cok kaliteli güvenilir referansı da bi o kadar iyi
ben cok memnun kaldım