Gedo Mazo
🌱Yeni Üye🌱
Herkese merhaba, elimde 220:TL var ve ben bu parayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Aklımda şu modeller var,
VATAN COMPUTER - WACOM - Bamboo Pen & Touch, English - Grafik Tabletler
TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz TWH850 Çift Kalemli A5 Hot Key Grafik Tablet (Siyah) - Grafik Tablet - Çevre Birimleri
Aklıma takılan şey şu, UC Logic hiç duymadığım bir marka ve kalitesinden biraz şüphem var fakat LPI ve RPS düzeyi Bamboodan çok daha yüksek ve fiyatı düşük.
Wacom'un ise oldukça kaliteli bir marka olduğunu biliyorum, sizce ürünü seçerken kaliteye mi yoksa özelliklerine göre mi alayım. LPI değerinin yüksek olması çok önemli mi ?
Bamboo LPI 2540, RPS 133, basınç hassasiyeti 1024
UC Logic LPI 4000, RPS 200, basınç hassasiyeti 1024
Adobe Illustrator için hangisi daha uygun ?
VATAN COMPUTER - WACOM - Bamboo Pen & Touch, English - Grafik Tabletler
TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz TWH850 Çift Kalemli A5 Hot Key Grafik Tablet (Siyah) - Grafik Tablet - Çevre Birimleri
Aklıma takılan şey şu, UC Logic hiç duymadığım bir marka ve kalitesinden biraz şüphem var fakat LPI ve RPS düzeyi Bamboodan çok daha yüksek ve fiyatı düşük.
Wacom'un ise oldukça kaliteli bir marka olduğunu biliyorum, sizce ürünü seçerken kaliteye mi yoksa özelliklerine göre mi alayım. LPI değerinin yüksek olması çok önemli mi ?
Bamboo LPI 2540, RPS 133, basınç hassasiyeti 1024
UC Logic LPI 4000, RPS 200, basınç hassasiyeti 1024
Adobe Illustrator için hangisi daha uygun ?