Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de geçtiğimiz dönem sizin gibi çok amatör bir şekilde çizim/boyama vb. yapmak için tablet almaya karar verdim ve araştırdığımda piyasada en çok kullanılan tabletlerin Wacom ve Uc-Logic markaları olduğunu gördüm. Ben Uc-Logic'i tercih ettim çünkü arada ciddi fiyat farkı vardı ve ben başlangıç aşamasında biraz da kendimi denemek istiyordum. Ama aldıktan sonra gördüm ki çizim ve profesyonellik anlamında hiçbir fark yok, mesele çizecek kişide bitiyor. Kullanan biri olarak tavsiye ederim. Şuan işlerimin farklı alanda olmasından ve iş yoğunluğumdan dolayı tableti kullanma imkanım uzun süredir hiç olamıyor. İsterseniz satabilirim. PF-1209 modeli. Çok az çizim yaptım, yedek uçları ve tüm parçaları kutulu bir şekilde durmakta. İlgilenirseniz özel mesajla bana ulaşabilirsiniz. İyi araştırmalar
Merhaba ben de tablet bakmaktayim modeli de bukdum..uc logic uch 640. Baslangic olacagi icin yeterlidir diye dusunuyorum Ama ilk kez kullanacagim ve de cogu zaman bilgisayardan bagimsiz calisma yaparim diyorum, sanki elimde eskiz defteri varmis gibi. Acaba bu model ile bilgisayardan bagimsiz da calisabilir miyim eger evet ise cevap bu tabletlerin hafizasi var midir ? Biriktirip biriktirip pc ortamina aktarmak ? Komik soru belki ama hic kullanmadim tablet.
Merhaba ben de tablet bakmaktayim modeli de bukdum..uc logic uch 640. Baslangic olacagi icin yeterlidir diye dusunuyorum Ama ilk kez kullanacagim ve de cogu zaman bilgisayardan bagimsiz calisma yaparim diyorum, sanki elimde eskiz defteri varmis gibi. Acaba bu model ile bilgisayardan bagimsiz da calisabilir miyim eger evet ise cevap bu tabletlerin hafizasi var midir ? Biriktirip biriktirip pc ortamina aktarmak ? Komik soru belki ama hic kullanmadim tablet.