Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

takımlama programı

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ayakkabı işinde kullanabileceğim corel e uygun veya herhangi bir vektörel programa uygun bildiğiniz bir takımlama programı, eklenti vb mevcutmudur acaba???

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
"Takımlama Programı" ne demek anlayamadım, ama eğer kastınız ayakkabının bir tekini çizip diğer tekiyle takım yapmak istiyorsanız mirror (aynalama) yöntemiyle gayet basit, eğer bu şekilde bir şey değilse biraz daha bilgi vermeniz gerekebilir ...

mesefe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
takımlama derken 36 numarayı çizip 40 kadar büyütmekmi yoksa bütün numaraları pastal olarak yerleştirmekmi

ata1111

🌱Yeni Üye🌱
36 yı çizip diğer numaraları programın tercihen 5 boy veya 6 boy olarak çizmesi çok önemli yardımcı olursanız benimde eihtiyacım var.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
37 vb bir numarasını çizdiğim ayakkabı sayasının 35-40 vb numaralarının serilenmesine yarıyan program eklenti vb lazım arkadaşlar...

mesefe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
37 vb bir numarasını çizdiğim ayakkabı sayasının 35-40 vb numaralarının serilenmesine yarıyan program eklenti vb lazım arkadaşlar...

bildiğim kadarı ile bi eklenti yok,istersen sen bana çizmiş olduğun örnek çizimi yolla ben sana takımlayım kardeşim

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler ancak benim için sürekli lazım olacak tek bir iş için lazım değil

enes12s

🌱Yeni Üye🌱
bulabıldınmı kardeşim oyle bı proram banada lazımda =)