İşte bu da yeni takvim tasarımımız, baskıda biraz soluk çıktı fakat dijitalde çok hoş duruyor bence.
A alperenaybuke ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Eki 2010 Mesajlar 107 Tepkime puanı 1 29 Ara 2010 #1 İşte bu da yeni takvim tasarımımız, baskıda biraz soluk çıktı fakat dijitalde çok hoş duruyor bence.
denizce87 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Mar 2010 Mesajlar 38 Tepkime puanı 1 29 Ara 2010 #2 Emeğine sağlık, umarım adresteki Nu kısmını baskıya girmeden düzeltmişsindir.
J jardelao 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 May 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 29 Ara 2010 #3 orta şeker bi çalışma olduğunu düşünüyorm bana kalırsa görsellik açısından telefonların yansımasını da yaparsan hoş bir görüntü elde edersin
orta şeker bi çalışma olduğunu düşünüyorm bana kalırsa görsellik açısından telefonların yansımasını da yaparsan hoş bir görüntü elde edersin
A alperenaybuke ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Eki 2010 Mesajlar 107 Tepkime puanı 1 29 Ara 2010 #4 Nu kısmını bilerek öyle yazdığımı belirteyim, Türkçe'de NOMARA diye bir kelime olmadığı için bütün işlerimde Nu yazarım. yorumlarınız için teşekkürler.
Nu kısmını bilerek öyle yazdığımı belirteyim, Türkçe'de NOMARA diye bir kelime olmadığı için bütün işlerimde Nu yazarım. yorumlarınız için teşekkürler.
denizce87 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Mar 2010 Mesajlar 38 Tepkime puanı 1 3 Ocak 2011 #5 Türkçede numaranın kısaltması no olduğundan yanlış olmuş. Bunun no olması gerektiği ben söylemiyorum yazım kuralları söylüyor
Türkçede numaranın kısaltması no olduğundan yanlış olmuş. Bunun no olması gerektiği ben söylemiyorum yazım kuralları söylüyor
cumle_alem 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Mar 2010 Mesajlar 56 Tepkime puanı 1 6 Ocak 2011 #6 Takvimin ocak ayı kısmına dikkat ettin mi?
A alperenaybuke ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Eki 2010 Mesajlar 107 Tepkime puanı 1 7 Ocak 2011 #7 ocak ayı kısmını farkettiğimde filmleri almş baskıya vermiştik baloncukların bir kaçtanesini yemişiz sanırım.
ocak ayı kısmını farkettiğimde filmleri almş baskıya vermiştik baloncukların bir kaçtanesini yemişiz sanırım.
A alperenaybuke ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Eki 2010 Mesajlar 107 Tepkime puanı 1 7 Ocak 2011 #8 denizce87' Alıntı: Türkçede numaranın kısaltması no olduğundan yanlış olmuş. Bunun no olması gerektiği ben söylemiyorum yazım kuralları söylüyor Genişletmek için tıkla ... https://www.tdk.org.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF6ADB17BCA15FC4FC yukardaki bağlantıya girersen arkadaşım, yazım kurallarına göre neyin doğru neyin yanlış olduğunu görürsün. Girmeye üşenirim dersen aşağıda yazıoy orda yazan doğrusu. Nu. : Numara arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty::tongueout::tongueout::tongueout:
denizce87' Alıntı: Türkçede numaranın kısaltması no olduğundan yanlış olmuş. Bunun no olması gerektiği ben söylemiyorum yazım kuralları söylüyor Genişletmek için tıkla ... https://www.tdk.org.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF6ADB17BCA15FC4FC yukardaki bağlantıya girersen arkadaşım, yazım kurallarına göre neyin doğru neyin yanlış olduğunu görürsün. Girmeye üşenirim dersen aşağıda yazıoy orda yazan doğrusu. Nu. : Numara arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty:arty::tongueout::tongueout::tongueout: