Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Takvim Çalışması

kerim9967

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir firmaya 41 x 57 karton takvim çalışması yaptım. Müşteri özellikle Atatürk resimli bir takvim istiyor. Şu sırada karma resimlerden oluşan bir kaç örnek daha yapacağım, onları da bu başlık altına yükleyeceğim. Yorumlarınızla beni aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca fotoğraf düzeltme teknikleri hakkında bildiğiniz kaynak siteler söylerseniz sevinirim.

Çalışma 1

kademtakvim1mk1.jpg

Çalışma 2

kademtakvm2sr5.jpg

Çalışma 3

kademtakvim3et6.jpg

Benzer konular

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Atatürk fotoları çok düşük çözünürlükte bu şekilde basmanı tavsiye etmem. firmanın iletişim bilgilerini daha sonra koyacaksın sanırım. hem forumda Atatürk fotoları var onlardan yararlanabilirsin. iyi çalışmalar...

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalisma 2 yi Arka fonunu kirmizi beyaz ve siyah tonlarinda yapsaydin ve Atatürk 'teki piksellesmeyi gözönünde bulundurmayarak benim favorim Çalisma 2 olurdu... Eline saglik

kerim9967

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tüm eleştiriler için teşekkür ederim dikkate alacağım.

Atatürk fotoları çok düşük çözünürlükte bu şekilde basmanı tavsiye etmem. firmanın iletişim bilgilerini daha sonra koyacaksın sanırım. hem forumda Atatürk fotoları var onlardan yararlanabilirsin. iyi çalışmalar...

Firma bilgileri bu kadar. Bu müşteri grafikerlerin seveceği türden :) Tasarımları öyle manav sergisi gibi istemiyor. Hatta kendisi tavukçulukla ikdam olduğu halde tavuk resmi de koydurmuyor.

Kullandığım atatürk fotoğraflarını da bu siteden temin etmiştim. Fakat aralarında fazla kalitelisini bulamadım. Gözden kaçırdığım bir başlık varsa iletir misiniz?