Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

takvim

aykoo

🌱Yeni Üye🌱
selam sevgili arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açmışsam yetkili arkadaştan özür dilerim..
Bugünlerde evimizde müthiş bir heyecan var yeğnim oluoda :>ya sizden isteğim ona bir takvim çalışması yapmak istiorum sizden yardım almak istedim güzel fikirleriniz bekliorum arkadaşlar şimdiden herkese destekleri için sonsuz teşekkürler

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Yiğeniniz iyişallah sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder ilk önce bunu söyliyim daha sonra ne gibi bir yardım bekliyorsunuz ? sitede bir sürü cocuk fonu ve cıgzı kahramanlı resimler mevcut bunları indirin ve takvim şablonlarını kullanarak istediğinizi yapabilirsiniz.

aykoo

🌱Yeni Üye🌱
canım kardeşim güzel sözlerin için çok teşekkürler ya işin açıkcası söylediğin fonları bulamadım araştırdım ya da gözden kaçırdım zahmet olmassa yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum gökhan ya mesela belli bir psd formatında güzel bir takvim örneğine ben yeğnimin resimlerini yapıştırabilirim böyle hazır şeyler olursa işimiz daha kolaylaşır tabi senin daha iyi düşüncelerin varsa paylaşman mutlu eder beni

vurucu_tim

🌱Yeni Üye🌱
bunu görevli biri silebilirmi...yanlışlıkla tuşa iki kere basmışımda...

Son düzenleme:

aykoo

🌱Yeni Üye🌱
teşşekkürler bunlar işime yaradı :)