Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce illüstrasyon olarak talihsiz serüvenler çizimine rastlamamıştım,daha çok karikatürize tarzda çizimleri var.Ama bunu beğendim ellerinize sağlık hoş olmuş,bu tarzda yaptığım ilk çalışma demişsiniz bunuda göz önüne alırsak oldukça başarılı.Tebrik ederim,başarılarınızın devamını dilerim.
Daha önce illüstrasyon olarak talihsiz serüvenler çizimine rastlamamıştım,daha çok karikatürize tarzda çizimleri var.Ama bunu beğendim ellerinize sağlık hoş olmuş,bu tarzda yaptığım ilk çalışma demişsiniz bunuda göz önüne alırsak oldukça başarılı.Tebrik ederim,başarılarınızın devamını dilerim.
Bugün üye olmuşsunuz öncelikle hoşgeldiniz umarım forumda iyi vakit geçirirsiniz.Çalışmam için yaptığınız yorum ve beğeniniz içinde teşekkür ederim.Araştırma yaparken bende karikatür tarzı çizimlerle karşılaştım,elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım