Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tam Sayfa Dergi Reklamı

firatmakar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mummedya.com
Yeni Çıkardığımız bir okul öncesi dergisi için tam sayfa bir reklam hazırladım eleştiriler benim için çok önemli bu sektörde yeniyim

zeynoanaokulu.jpg

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
zemin rengi göz yoruyor. beyaz ya da açık tonlarda herhangi bir renk (açık mavi vb.) daha iyi olacaktır. logoyu küçültüp, açılan alana clipartlar ya da herhangi bir sevimli karakter kullanabilirsin. bu şekilde çok boş duruyor. Kısacası çalışmaya kendinden de birşeyler katmalısın. Bir de renk uyumu hakkında bir araştırma yapmanı öneririm.
kolay gelsin.:)

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zmin çok koyu.. üzerine hangi rengi koyarsan koy patlatır... çocuk tasarımlarında soft renkler tavsiyemdir.....

comic sans kullanmaman çok iyi bir yaklaşım tebrikler .) ortadaki resim üzerinde braz çalışmalısın bence çok düz olmuş havada kalmış

anilyilmaz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.anilyilmaz.tr.gg
arkadaşım bende dergi tasarımı yapıorum ve senin yaptın paintte yapmış gibi gözüküo grafiker yoruma açık olmalıdır istersen bnde atayım sende bana yorum yap ara çalışmamı ve sadece yorum yap

firatmakar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mummedya.com
yok tabiki bunları bekleyerek bun koydum dediğim gibi çokkk çalışmam lazım bunu biliyorum teşekürler

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
renk secimleriniz gelisiguzel, gorsel hic islenmemis, desen calismasi goremiyorum, vektorel calismada cizgiler cok sert, tipografi zayif. Bence su anda bulundugunuz noktada bilgisayarin basinda tasarim yaparak gecirceginiz vakit kayip vakit olacak. Ilk asama da biraz teori ogrenmeniz faydali olacaktir. Grafik tasarim bolumlerinin ders programlarina bir goz atabilirsiniz. Kolay Gelsin.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok sade olmuş çocuk çalışmaları biraz göz alması cıvıl cıvıl olması gerektiğini düşünüyorum resim üzerinde biraz daha çalış mesela çerçeve içine alabilirsin resmin kenarları çok keskin biraz ovallik verirsen daha iyi olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma tamamen rastgele oluşturulmuş. Burada tasarım yok.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
tasarımı olmayan bir çalışma olmuş. görselliği ve al benisi olmayan bir çalışma.