Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tam simetrik desen oluşturmak

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar eklediğim resimde tam simetrik bir desen oluşturmak istiyorum yani şekli dairelerle boyadığımda her taraf eşit aralıklı dairelerle boyansın istiyorum.Bunu aşağıdaki şekilde mi yapabilirim ? Şekle zoom olarak çok uzaktan baktığımda nesneler arası sanki eşit aralıklar dağılmamış gibi görünüyor.Yoksa bu illustratorun bir aldatması mı çıktı almadım ama ...

94485573.png

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tam simetrik boyama için mouseun başlangıç noktasını çizdiğiniz üçgenin sıfırından başlatmalısınız. Guide yardımcı olur.

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar eklediğim resimde tam simetrik bir desen oluşturmak istiyorum yani şekli dairelerle boyadığımda her taraf eşit aralıklı dairelerle boyansın istiyorum.Bunu aşağıdaki şekilde mi yapabilirim ? Şekle zoom olarak çok uzaktan baktığımda nesneler arası sanki eşit aralıklar dağılmamış gibi görünüyor.Yoksa bu illustratorun bir aldatması mı çıktı almadım ama ...

94485573.png

görüntüyü ufalttığında nesneler arası mesafelerin olduğundan farklı görünmesi illustrator'da yaşanan bi durum... bu sorun, monitörün piksel aralıkları ile görüntülenme yüzdesinin birbirine uyumsuz olmasından kaynalanıyor...

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlginiz için teşşekkür ederim.İllustratorde çok güzel desenler varmış kendi içinde şimdi onalrı keşfettim.Orası işimi görecek bayağı.Yardımlaşma için tekrar teşekkürler sabırla sorularımı cevaplıyorsunuz.