Cage99
🌱Yeni Üye🌱
Tam Zamanlı Ajans ve Freelance Grafik Tasarım işi arıyorum.
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe InDesign
- Adobe After Effects
- Adobe Premiere
- Adobe Camera Raw
İş deneyimi ve içeriği: Bir kaç yerde Adobe programlraını kulllanarak freelance işler yaptım. Tam zamanlı bir işe henüz başlayamadım.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Muaf
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: 3. sınıf "Grafik Tasarım" öğrencisiyim. Haziran ayıyla beraber yaz dönemi "tam zamanlı", okul başladığında "yarı zamanlı" olarak çalışmak istiyorum. ( Bu dönemde yarı zamanlı olarak çalışabilirim.)
Freelance olarak işler yapıyorum. Her zaman kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve işimi severek yapıyorum.
Freelance olarak:
- Logo, Marka, İsim, Slogan
- Kurumsal Kimlik Çalışması
- Afiş, Dergi, Broşür, Katalog, Kartvizit, Kapak Tasarımı
- Sesli / Sessiz video montaj, intro, tanıtım videoları gibi vb. tasarımsal işler alınır.
İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler/Yenibosna'da oturmaktayım. Sürekli çalışacağım iş yerimin bu semte yakın yerlerde olması tercihimdir.
E-posta: bozkurtmuhammed99@gmail.com
Telefon: 0539 426 00 08
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe InDesign
- Adobe After Effects
- Adobe Premiere
- Adobe Camera Raw
İş deneyimi ve içeriği: Bir kaç yerde Adobe programlraını kulllanarak freelance işler yaptım. Tam zamanlı bir işe henüz başlayamadım.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Muaf
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: 3. sınıf "Grafik Tasarım" öğrencisiyim. Haziran ayıyla beraber yaz dönemi "tam zamanlı", okul başladığında "yarı zamanlı" olarak çalışmak istiyorum. ( Bu dönemde yarı zamanlı olarak çalışabilirim.)
Freelance olarak işler yapıyorum. Her zaman kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve işimi severek yapıyorum.
Freelance olarak:
- Logo, Marka, İsim, Slogan
- Kurumsal Kimlik Çalışması
- Afiş, Dergi, Broşür, Katalog, Kartvizit, Kapak Tasarımı
- Sesli / Sessiz video montaj, intro, tanıtım videoları gibi vb. tasarımsal işler alınır.
İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler/Yenibosna'da oturmaktayım. Sürekli çalışacağım iş yerimin bu semte yakın yerlerde olması tercihimdir.
E-posta: bozkurtmuhammed99@gmail.com
Telefon: 0539 426 00 08