Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tam zamanlı Grafik tasarımcı ve web moderatör - İstanbul

Mavelonia

🌱Yeni Üye🌱
Tam zamanlı Grafik tasarımcı ve web moderatör

Program/Seviye: Photoshop, e-ticaret admin paneline yabancı olmayan

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Photoshop yada benzeri bir tasarım programıyla özgün tasarımlar çıkarıp halen yayında olan web sitemize arayüz için resimler tasarlayacak ve aynı zamanda ürün ekleme fiyat verme gibi moderatörlüğünü üstlenecek sorumluluk sahibi eleman aranıyor

E-posta: ahmet_ender@windowslive.com

Telefon: 0554 261 84 52

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Mavelonia

🌱Yeni Üye🌱
işi aldığım firma önce kart tasarımını sonra logo çalışmasını iptal etti..
kartvizit çalışmasının ücretini elimde kaldığı halde ödedim. logo için yalnızca ön çalışma yaptırıp psd almadığım için ücret ödemek istemedim. mediamouse isimli şahsın konuyu r10 üzerinden buralara kadar taşımasının sebebi budur.
daha öncesinde bir çok iş yapmamıza ve ondan ön çalışma sürecinde kullanmadığım tasarımlara bile ücret göndermeme rağmen skype üzerinden anne gibi önemli değerlere laf uzatacak kadar düşmüştür kendisi.. banlanmam söz konusuysa eğer; ben bu şahsın bulunduğu bir platformdan banlanmaya gocunmam..

herkese iyi çalışmalar

mediamouse

🌱Yeni Üye🌱
:) işin iptal olmasından banane? sen bana işi yap dedin bende yaptım. psd yi al veya alma ortada bi emek var ve sen emek hırsızlığı yapıyorsun. Demek anne gibi önemli değerlere laf uzatmıyorsun sen. dilersen logu bırakayım etmişmisin etmemişmisin?

Ve buraya neden mi taşıyorum senin gibi emek hırsızı dolandırıcıların hiçbiryerde yeri yok!..
Biz seninle nasıl anlaştık? demoları alırsın karşı taraf karar verir seçeneklerde sonra ücretini ödersin. Skype ta da örnek verdiğim gibi.. SEN HİÇ DÜRÜMCÜYE GİDİP DÜRÜM YAPTIRIP SONRA KARŞISINDAKİ LOKANTADAN DÜRÜM YİYENİ GÖRDÜN MÜ? DÜRÜMCÜNÜN DÜRÜMÜNÜ İSTER BEĞEN İSTER BEĞENME İSTER YE İSTER YEME AMA O ADAMIN EMEĞİNİ ALIYORSAN O PARASINI DA ÖDEMEK ZORUNDASIN CAHİL İNSAN!! Sana kimse zorla dürüm satmıyor hesabı sen benden iş istedin bende yaptım ki kalitemde ortadadır. İşi yaptırıp sonra iş iptal oldu parasını ödemiyorum gibi birşey olamaz. Bu iptal edenle senin arandadır. Anlaman sorunluysa bu benim sorunum hiç değil. Firma senden logo istemiş sen kartvizit yaptırmışsın bu beni bağlamaz bana ne dediysen ben onu çizdim karşı tarafla sorunun beni ilgilendirmez tekrar diyorum.. Neyse umarım burada da gereği yapılacaktır.