Tam Zamanlı İş Arıyorum / Beylikdüzü | Esenyurt
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Adobe Photoshop - %80
Corel Draw Graphıcs - %80
Adobe Illustrator - %80
QuarkXPress - %80
Sony Vegas Pro - %50
Adobe After Effects - %40
Adobe InDesıgn - %30
Macromedıa Freehand - %30
Adobe After Effects - %10
İş deneyimi ve içeriği: RNB Reklam Ajansı
TT Academy
Soylu Matbaası
Gelişim Dijital Baskı Merkezi
Birey Dershaneleri Genel Merkez
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Meslekte yıllarını geçirmiş tecrübeli bir grafik tasarımcıyım. Hem matbaa hem de dijital baskı tecrübem var. Ayrıca bir grafik tasarımcının bilmesi gereken her türlü teknik detayı da biliyorum. Bunun yanı sıra hazır projeleri edit edebilecek kadar after effects kullanıyorum.
Son iş yerimden mali sıkıntılarından dolayı ayrılmak durumunda kaldım ve tam zamanlı iş arıyorum.
Sosyal hayatıma da devam edebilmek adına çalışacağım şirketin mesai saatleri düzenli olmalı bu en önemli beklentim. Bunun dışında temiz, düzenli bir ofis ortamı ve sosyal haklarım elbette.
Zaman önemli bu yüzden hem sizin hem de benim zaman kaybı yaşamamam adına ücret beklentimin MİNİMUM 2000 TL + Yol + Yemek + SGK olduğunu belirtmek isterim.
Saygılarımla..
E-posta: zekikaynak@outlook.com
Telefon: 0538 970 23 00
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Adobe Photoshop - %80
Corel Draw Graphıcs - %80
Adobe Illustrator - %80
QuarkXPress - %80
Sony Vegas Pro - %50
Adobe After Effects - %40
Adobe InDesıgn - %30
Macromedıa Freehand - %30
Adobe After Effects - %10
İş deneyimi ve içeriği: RNB Reklam Ajansı
TT Academy
Soylu Matbaası
Gelişim Dijital Baskı Merkezi
Birey Dershaneleri Genel Merkez
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Meslekte yıllarını geçirmiş tecrübeli bir grafik tasarımcıyım. Hem matbaa hem de dijital baskı tecrübem var. Ayrıca bir grafik tasarımcının bilmesi gereken her türlü teknik detayı da biliyorum. Bunun yanı sıra hazır projeleri edit edebilecek kadar after effects kullanıyorum.
Son iş yerimden mali sıkıntılarından dolayı ayrılmak durumunda kaldım ve tam zamanlı iş arıyorum.
Sosyal hayatıma da devam edebilmek adına çalışacağım şirketin mesai saatleri düzenli olmalı bu en önemli beklentim. Bunun dışında temiz, düzenli bir ofis ortamı ve sosyal haklarım elbette.
Zaman önemli bu yüzden hem sizin hem de benim zaman kaybı yaşamamam adına ücret beklentimin MİNİMUM 2000 TL + Yol + Yemek + SGK olduğunu belirtmek isterim.
Saygılarımla..
E-posta: zekikaynak@outlook.com
Telefon: 0538 970 23 00