Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tane tane kapakları toplayalım adım adım engelleri aşalım

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
.

726428101487.jpg

Detay;

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan ''Ataşehir tane tane kapak topluyor adım adım engelleri aşıyor'' kampanyasına ilgi gün geçtikçe artıyor. ''Ataşehir tane tane kapak topluyor adım adım engelleri aşıyor'' sloganıyla başlattığımız bu kampanya, doğada 400 yıl gibi uzun bir sürede yok olan plastik kapakları geri dönüşüme kazandırmakla çevresel bir proje, kapaklardan sağlanan gelirle engelli vatandaşlarımıza umut olmak adına sosyal bir proje özelliği taşıyor. Kapaklardan elde edilen gelirle alınan tekerlekli sandalyeler Anadolu Yakası Türkiye Sakatlar Derneği aracılığı ile ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edilecek. Sizlerin Belediyemize ulaştırdığınız her plastik kapak engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alınması için bir umut olacaktır.

Türkiye�nin hemen her yerinden Ordu Fatsa, Siirt, İzmit, İzmir Ege Üniversitesi, Ankara, Kırklareli ve Gebze Dilovası�ndan kampanyamıza destek geliyor. Kapak toplama kampanyamızla ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüze ulaşan vatandaşlarımız kampanya hakkında bilgi almak için bize sıkça sorular soruyor. İşte kampanyaya ilişkin en çok sorulan sorular ve bunların yanıtları:

Neden Plastik Kapak: Herkesin kullandığı ambalajlarda bulunduğundan ve kolay toplanabildiği için plastik kapaklar tercih edilmiştir.

Hangi Kapaklar Kampanya Kapsamında: Plastik kapak olmalı, renk ve büyüklük önemli değil.

Kampanya Tarihleri: Kampanyamız 22.04.2010 - 30.09.2010 tarihleri arasındadır.

Toplanan Kapaklar Nereye Teslim Edilecek: Topladığınız plastik kapakları Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne getirebilirsiniz. Ulaştıramadığınız kapaklar için 0216 570 50 99 nolu Alo Çevre Hattından bilgi alabilirsiniz.

Kaç Kapağa Kaç Tekerlekli Sandalye Alınabilir: Yaklaşık 250 kg Plastik kapak ile 1 tekerlekli sandalye alınabilmektedir.

Edindiğim bilgilere göre kampanyayı destekleyen kuruluşlar;

*Biz Kaç Kişiyiz Derneği
*İzmit Belediyesi
*Ordu Belediyesi
*Siirt Belediyesi
*Kırklareli Belediyesi
*Didim Cem evi
*Ankara Keçiören Belediyesi
*Kütahya-Simav Belediyesi
*Kars İl Emniyet Müdürlüğü
*Ümraniye Belediyesi lojistik destekte veriyor

Ayrıca Alo çevre hattından da yardımcı oluyorlar. Nerelerde Bu kampanya geçerli öğrenmek için: 0216 570 50 99 nolu Alo Çevre Hattından yardım alabilirsiniz.

Az zamanımız var arkadaşlar.
Elimizden ne geliyorsa yapalım, bu projede bizim de katkımız olsun.
Unutmayalım ki,Hepimiz Birer Engelli Adayıyız..​

Rüya İNCİ'den alıntıdır...