Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tanıtım Kitabı Kapak Tasarımım

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
elmadag_by_hugara-d56om6q.jpg

İlçemizi tanıtmak için kitap yamaya karar verdik, kapağında İlçeminin öne çıkan ürünlerini tanıtmaya çalıştım.

Yorumlarınıza..

Mukadderat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarımınız çok harika bir çocuk kitabı olur. Çizimler, meyveler, doğal ortam çok hoş.

Ama Elmadağ’ın tanıtımı için biraz fazla çocuksu. Eğer bu kadar vektörel çizim, kullanacaksanız üzerindeki fotoğrafların da olmaması gerekir bana göre.

Biraz daha sadeleşmeli, biraz daha çocuk kitabı görüntüsünden çıkarılmalı.

Tabakların açısı, duruşu, görünüşü ayarlanmalı. Gerekirse kendiniz çekim yaparak bu düzensizliği giderebilirsiniz. Daha farklı düzenlemeler ve tasarımlar yapabilirsiniz.

Tanıtım kitabını katalog tarzında hazırlayabilirsiniz.(Naçizane fikrim)

Başarılar.

MKeskinoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mkeskinoglu.com
Yada çektiğiniz resimleri vektörele çevirip uygun bi şekilde konumlandırırsanız çok hoş bir çalışma olur.

pain_decide

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hepsnin vektörel olup sonda ki et yemegının resım olması... hos durmamıs. ayrıca sankı cocuklara tanıtılan bır kıtap gıbı olmus. katalog tarzında da yapabılırsın..

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Tasarımınız çok harika bir çocuk kitabı olur. Çizimler, meyveler, doğal ortam çok hoş.

Ama Elmadağ’ın tanıtımı için biraz fazla çocuksu. Eğer bu kadar vektörel çizim, kullanacaksanız üzerindeki fotoğrafların da olmaması gerekir bana göre.

Biraz daha sadeleşmeli, biraz daha çocuk kitabı görüntüsünden çıkarılmalı.

Tabakların açısı, duruşu, görünüşü ayarlanmalı. Gerekirse kendiniz çekim yaparak bu düzensizliği giderebilirsiniz. Daha farklı düzenlemeler ve tasarımlar yapabilirsiniz.

Tanıtım kitabını katalog tarzında hazırlayabilirsiniz.(Naçizane fikrim)

Başarılar.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Uygun fotoğrafları bulup düzenlemek vektörel çalışmaktan çok daha zahmetli olduğu için vektörel çalışmıştım ancak bende hikaye kitabına benzettim sonradan. Daha değişik bir bakış açısıyla aşağıdaki çalışmayı çıkardım ortaya.

ydthrty_by_hugara-d556abx.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum..

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafiklerin yerleştirilmesine ya da vektörellere yorum yapmak benim harcım değil de hocam tabelalara takıldım. İlk Elmadağ doğuyu işaret ediyor. Doğu, Ankara batıyı. Alttaki medeniyetin kapısı yine batıyı. Ben gibi pinpirikli düşünen bir adam medeniyetin kapısı nkara sonucuna varır buradan :/

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Grafiklerin yerleştirilmesine ya da vektörellere yorum yapmak benim harcım değil de hocam tabelalara takıldım. İlk Elmadağ doğuyu işaret ediyor. Doğu, Ankara batıyı. Alttaki medeniyetin kapısı yine batıyı. Ben gibi pinpirikli düşünen bir adam medeniyetin kapısı nkara sonucuna varır buradan :/

Aslında benimde aklıma gelmedi değil , tasarım yaparken bütün detayları düşünmek lazım. Biraz uğraşıp en alttaki oku ters çevirmeliyim. Üşeniyorum bazen :)

Yorum için teşekkürler..

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam şimdi aklıma geldi. Elmadağ ve medeniyetin kapısı olan tabelaları bildiğimiz mavi şehir tabelası yapın. Doğu ile Ankara aynı kalsın. Biraz daha dikkat çekici olmaz mı?

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Hocam şimdi aklıma geldi. Elmadağ ve medeniyetin kapısı olan tabelaları bildiğimiz mavi şehir tabelası yapın. Doğu ile Ankara aynı kalsın. Biraz daha dikkat çekici olmaz mı?

Öneriniz için teşekkürler.. Dikkat çekicilik uyum ve estetik kaygılarımdan daha arka planda bu çalışmada, çünkü bu broşür veya reklam işi değil. O yüzden uyumlu bir çalışma olması lazım.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler :wink:

Mukadderat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınız için teşekkürler.

Uygun fotoğrafları bulup düzenlemek vektörel çalışmaktan çok daha zahmetli olduğu için vektörel çalışmıştım ancak bende hikaye kitabına benzettim sonradan. Daha değişik bir bakış açısıyla aşağıdaki çalışmayı çıkardım ortaya.

ydthrty_by_hugara-d556abx.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum..

İkinci çalışmanız birinciye göre daha güzel olmuş ama yine ben o tabakların yönlerini ve açılarını beğenmedim. Onun haricinde eskisine göre daha amacına uygun.

Basılıp bittiyse son halini de görmek isterim.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullandığınız hazır vektörleri bile doğru kullanamamışsınız. Amaç farklı anlatılan farklı...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Kullandığınız hazır vektörleri bile doğru kullanamamışsınız. Amaç farklı anlatılan farklı...

Böyle bir yorum yapabilmeniz için , bu işte saçlarınızı ağartan birisi olduğunuzu zannederek açtığınız konulara baktım ama bir tane bile eli yüzü düzgün çalışma göremedim malesef. Hazır vektör kullanmışsınız demişsiniz ancak bu hangi çalışma için onu bile belirtememişsiniz. Şayet kasteddiğiniz 1. çalışma ise ben o ağaçları yaprakları , arkadaki dağı kendi elimle yeniden çizdim. Şayet 2. çalışma içinse o çalışma vektör yok zaten :smile:

Sizin amaca uygun önerinizi almak isterdim, amaca uygun değil demek kolay, önemli olan eleştiri yaparken bir şeyler katmak. O yüzden eleştiri veya yorum katogorisine sokamıyorum yazınızı.