MANTAR İNSANLAR..
Mantar insanlar da bir nevi hücre zengini bir bedende doğup, sonradan mal bir hayat uğruna tek hücreye dönenlerdir.
Bir bulaşıklardır ki aman demeli.
Böyle eşyanızı karıştırır, alır kullanır, pis bırakırlar falan.
Hadi bunları geçtim sormaya tenezzül etmek ne kelime "tenezzül" kelimesi onlar için integral problemidir.
Kimilerinin görüntüleri aldatıcı olabilir.
Hoş bir kılıfın altında, zehirleyen bir yapıya sahiptirler.
Yanınıza yaklaşırlar ve cezbederler, sonrada bir bakarsınız sinir krizi geçirmiş bir şekilde acilde serum veriyorlar size..
Bir nevi insan zehirlenmesi yaşarsınız..
Geneli parazit olarak yaşar.
Yaşama dair herhangi bir şekilde beklentileri olmadıkları için, hayatlarını üretim değil tamamen karşı tarafı tüketim politikası üzerine kurarlar.
En üzücü yanı da boşu boşuna oksijeni solurlar, ama o oksijen ne beyinlerine gider ne ciğerlerine.
Tek nefes ile 3 zeki insanın oksijenini mundar ederler.
Mantar insanlar da bir nevi hücre zengini bir bedende doğup, sonradan mal bir hayat uğruna tek hücreye dönenlerdir.
Bir bulaşıklardır ki aman demeli.
Böyle eşyanızı karıştırır, alır kullanır, pis bırakırlar falan.
Hadi bunları geçtim sormaya tenezzül etmek ne kelime "tenezzül" kelimesi onlar için integral problemidir.
Kimilerinin görüntüleri aldatıcı olabilir.
Hoş bir kılıfın altında, zehirleyen bir yapıya sahiptirler.
Yanınıza yaklaşırlar ve cezbederler, sonrada bir bakarsınız sinir krizi geçirmiş bir şekilde acilde serum veriyorlar size..
Bir nevi insan zehirlenmesi yaşarsınız..
Geneli parazit olarak yaşar.
Yaşama dair herhangi bir şekilde beklentileri olmadıkları için, hayatlarını üretim değil tamamen karşı tarafı tüketim politikası üzerine kurarlar.
En üzücü yanı da boşu boşuna oksijeni solurlar, ama o oksijen ne beyinlerine gider ne ciğerlerine.
Tek nefes ile 3 zeki insanın oksijenini mundar ederler.