Bencede çekiç biraz küçük kalmış sanki bir de yukarıda dendiği gibi yazının devamı gelse Taş Madencilik olarak o zaman tamam olacak sanki. fikir gerçekten çok güzel. Elinize sağlık. Başarılar.
Çekici ne kadar büyütürsem çalışma o kadar saga dogru uzuyordu bu yuzden biraz kucuk kalmış olabilir.. Haklısınız .. Çalışma bir logo değil amblem çalışması oldugu için yazının devamı yok ve sadece amblem olarak tasarlandıgı için olmasına gerekte yok
.. Yorumlarınız için teşekkürler..
güzel bir düşünce. tebrik ederim. başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkürler..
öncelikle fikir süper...
1. Dilara çekiçte bir el olsa süper olur diye düşünüyorum..
2. Grafiksel imgeni toparlayacak bişey lazım galiba bana çok dağınık gözüktü (daire, kare gibi...)
3. Bide logunu logotype nı görseydik yanında güzel olurdu bütünlük aksederdi..
iyi çalışmalar...
1Çekice elde koydum ama..resmen logonun dengesi bozuluo .. sağa dogru yatıyordu kaldırıp bu şekilde olmasına kara verdim xD
2kareye sıgdırmaya çalıştım bende ama fikir kareye sıgmıyordu.. yuvarga anca çevresine atılan bir yuvarlakla sokabiliyordum oda çok klasik diye onu yapmadım..
3 yukarda söyledim bunu xD yorumların için teşekkür ederim canım
yanlış olan şu ki: madenciler çekiç kullanmaz kazma ve kürek bu hususa dikkat etmeni temenni ediyorum yoksa düşünce güzel
ben size görsellerle şöyle bir açıklama yapayım..
Oncelikle elince çekişleri olan bir kaç madenci..
Daha sonra Madencilik ve Madencilik Sembolu.
Ve şuan geçerli olarak kabul edilmiş ve kullanılan bir kaç logo
Ama yinede yorumlarınız için teşekkürler..
bu logo yada logotype değil sadece amblem olmuş canım
Fİrma ismini yazmıycakmısın uygun bir şekilde...
Düşünce güzel ama bana çok kaba geldi daha farklı çizgilerle sadeleştirmelisin bence...
İyi çalışmalar...
Heh bende onu diyorum canım logo değil logo demedim hiç =) ama amblem de dememişim sanırım ondan oldu bu sıkıntı
.. Sadece amblem denemesiydi.. konu buydu yada öle diyelim
Kabalık kısmına gelince, ne bilim ben madencilik ya zayif bir şeyi yakıştıramadım :rofl:
**Abim.. senin cevabını görmedim görselleri yüklicem diye..
.. Neyse.. Geçte olsa açıkmamı bende yapim