Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarım Yapıyorum +1

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
sablonmo3.jpg

Arşivden faydalanak yeni tasarımlar yapalım. :sweating: Aynı görselleri kullanarak, farklı tasarımların ortaya çıktığını hepbirlikte görmek zevkli olacak. :clapping:

Oyun Kuralları;
• Yukarıda gördüğünüz 25 adet görselden en az 5 tanesini kullanma zorunluğu vardır.
• Hazırladığınız yeni tasarımda, kendi arşivinizden +1 adet görsel kulanma zorunluğu vardır.
• Bu görselleri kulanarak hazırladığınız yeni tasarımınızı bizlerle paylaşmak için buraya eklerken, kendi arşivinizden kulandığınız +1 adet yeni görseli oyuna devam eden arkadaşlarımıza hediye etmek için 26., 27., 28,......, görsel olarak ayrıca bu sayfaya eklemeniz gerekiyor. (Dikkat eklenti yüksek çözünürlükte olmalı).
• Oyuna devam eden kişi yeni eklenen görseli kendi tasarımında isterse kullanabilir.
• Ölçü, renk, konu, zorunluluğu yoktur...

Kurallara ek olarak
Oyun süresi bir haftadır her hafta pazartesi günü oyun yenilenecektir.
Pazartesi başlayıp cuma saat 24:00 de bitecek yayınlanan eserler bir anket açılarak oylamaya sunulacak.Oylamaya foruma üye olan herkes katılabilecek. Oylama Cumartesi - pazar devam edip Pazar gecesi saat 22:00 de son bulacak.
Pazartesi günü oyun sıfırlanmış bir şekilde yeni görsellerle birlikte geçen haftanın birincisi açıklanacak
Kolay gelsin iyi eğlenceler...:rofl:

Arşivi Buradan İndiriniz rapidshare
yada

Arşivi Buradan İndiriniz depositfiles

Moderatör tarafında düzenlendi:

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarım için bir amaç olmalı bence. ne için tasarlicaz ? 5 tane görseli yan yana istediğim şekillderde yerleştiririm bu benim için tasarım olabilir ama sizin için ne ifade eder bilemem...

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Benim için bir şey ifade etmesi gerekmiyor... Konuyu kendiniz belirlemelisiniz...5 tane görseli yanyana dizmekte bir tasarımdır. Bir kişi boyuna dizerken digeri dizerken takla attırabilyor :D

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
tasarım için bir amaç olmalı bence. ne için tasarlicaz ? 5 tane görseli yan yana istediğim şekillderde yerleştiririm bu benim için tasarım olabilir ama sizin için ne ifade eder bilemem...

sadece hayal gücü kullanarak kolaj yapılacak.

adsz02ak2.jpg

026

kullanan vectorlar

(013; 016; 004; 018; 019)

Moderatör tarafında düzenlendi:

fillix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasrm1ju9.jpg

1 saatte yaptığım tasarım bakalım yorumlarınız nelerdir?

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
bu oyun devam ettirilmeli bence arkadaşlar.. :)