Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarıma yen başladım ilk tasarımım.lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin

yasinkarakus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ustalarım yorumlarınızı bekliyorum.ilk tasarımım

dijitalweb.jpg

_sinestezi_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renk seçimlerini daha iyi yapmalısın... Koyu mavi olan yeri brush ile yaptın sanırım onu bece am olarak çaprazla yarısı açıkda kalınca hoş bir görüntü vermemiş...

yasinkarakus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler...Öğrencez yavaş yavaş hayırlısıyla:)

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Buna yorum yapmamız için bence biraz özen göstermen lazım. Çalışma demeyelim buna emek harcanmış gibi durmuyor. Biraz daha özen göstererek ve planlayarak çalışmanı tavsiye ederim.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk uyumu hiç yok gerçi hiçbir uyum yok bu çalışmanda yazılara fazla gölge vermişsin A.Volkan ÖZER arkdaşımın söylediklerine de katılıyorum bence tasarım yapmaya başlamadan önce bolca tasarım incelemelisin kötü olmuş ama tabi iyi olabilir..

gp87

🌱Yeni Üye🌱
network görseli biraz uygun olmamış. Bu görseli kullanacaksan daha ciddi arka planlar oluşturmalısın. birde renkleri koyu seçersen fontların rengini açık ve okunabilir şekilde seçmeye özen göster;) bir de fontlardaki drop shadow u bu kadar fazla kullanma. Tasarımı basit gösteriyor ve yazıların okunmamasına neden oluyor. biraz fazla site tasarımı incelemen gerekecek, bu durumlarda gelişmende yavaş yavaş olur yapılan yorumlar için fazla olmadı diye üzme kendini;)

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarıma yeni başlamışsın hayırlı olsun diyelim önce :wink:

bence önce bir araştırma yapmalısın örnekleri görmelisin ondan sonra ne yapabilirime gelmelisin tabi kalkıpta kopya yap demiyorum ama renk uyumları yazılar verilmek istenen mesajlar nasıl verilmiş hepsini iyice incele sonra kendi çalışmana başla ...
umudunuda hiçç yitirme herkes yapabiliyorsa sende yaparsın tek eksiğin yeni başlamış olman kendini zamanla geliştirirsin

yasineken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renk seçimleri ve puntolara dikkat etmende yarar var.Renk toollar ile çalışmalar yap zarif olması açısından

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Yasin hayırlı olsun öncelikle, başlamak, başşlayabilmek herşeyden önemli. Senin gibi yeni başlayan arkadaşlarıma her zaman ilk önerim çok gezmeleri, çok izlemeleri ve gördüklerini kendilerine uyarlamaya çalışmaları.
Yeni başlayanların hemen hemen hepsinde olan hataları sendede gördüm. Güzel olması isteği fazla abartıya itiyor insanı oysa sade olan daha güzel. Çok fazla efektler kullanma yada efektleri abartma ve renk seçimlerinde daha özenli ol çok daha iyi çalışmalar ortaya çıkarırsın. Kolay gelsin.

govercinteam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaratıcılık ve esinlenmek tasarımda 2 kavram vardır bunları bir dene bence

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşım Tasarıma Direk WEB Tasarımındanmı Başladın ?

yasinkarakus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkese çok teşekkür ederim evet web tasarım işinde ilerlemek istediğim için web tasarım seçtim.Kendimi birşeye adapte etmek istiyorum çünkü

ercanarslans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kaplumbagagrup.com
ilk çalışma olarak gayet ıyı bence.. ama renk uyumuna dııkkat et, gölgelerde fazla abanma, bır çalışmaya başlamadan once musterı gözuyle bak çalısmaya yanı musterı ne ıster? bunu gör ılk basta ve son olarak bır çalışmayı ılk once kendın begen sonra zaten musterı begenır.. empatı yapmayı ogren kısacası.. ıyı çalışmalar sana

Phlegm

🏅Acemi Tasarımcı🏅

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
ilk çalışma olarak gayet ıyı bence.. ama renk uyumuna dııkkat et, gölgelerde fazla abanma, bır çalışmaya başlamadan once musterı gözuyle bak çalısmaya yanı musterı ne ıster? bunu gör ılk basta ve son olarak bır çalışmayı ılk once kendın begen sonra zaten musterı begenır.. empatı yapmayı ogren kısacası.. ıyı çalışmalar sana

Farklı bir yerde kendi açtığınız konuya yorum almak istiyorsunuz ve oldukça olumlu yorumlar aldınız ki onları uygulamanız lazım, bu durumunuzda burada bu arkadaşa bu tarz yorum yapmanızı uygun bulmuyorum.Sebep yorumunuzun aynı sizin içinde geçerli olması.Umarım yorumumu olumlu karşılarsınız.