Merhaba arkadaşlar sitemizi yeniledik yorumlarınız almak istedim. **************
U usatr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Eki 2008 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 24 Tem 2010 #1 Merhaba arkadaşlar sitemizi yeniledik yorumlarınız almak istedim. ************** Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Tem 2010
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 24 Tem 2010 #2 Direkt web sitesine link vermek reklama girdiği için forum kurallarına aykırıdır. Çalışmanızı RGB modunda Jpeg olarak yüklemeniz gerekmektedir.
Direkt web sitesine link vermek reklama girdiği için forum kurallarına aykırıdır. Çalışmanızı RGB modunda Jpeg olarak yüklemeniz gerekmektedir.
U usatr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Eki 2008 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 26 Tem 2010 #3 Tasarım resim olarak ekledim tasarım arka plan da flv video ile hareketlendirdik. *tasarım flash tasarımdır *arka plan da flv video ile desteklenmiştir. * Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tasarım resim olarak ekledim tasarım arka plan da flv video ile hareketlendirdik. *tasarım flash tasarımdır *arka plan da flv video ile desteklenmiştir. * Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us