Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Taşdelenler Yapı" Logo Tasarımı

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Taşdelenler Yapı" firmasının başlattığı logo tasarım projesi için yaptığım çalışmayı sizlere sunuyorum.

Ud364nZ.jpg

Logo üzerinde düzenleme yaptım ve "olay budur" dediğimde bıraktım.Bir de sizin yorumlarınız almak isterim.Buyrun... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
taşı delen bir "t" harfi. Benim düşüncemdi bu. aynı düşünceyi yapıyordum şuan :D:

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
taşı delen bir "t" harfi. Benim düşüncemdi bu. aynı düşünceyi yapıyordum şuan :D:

Demek ki ben önce davranmışım :D, anlaşılan sende idemama projelerini takip ediyosun.

Şaka bir yana...
ben bu tasarımda "taşı delen t harfi" değil, "iç içe geçen t-y harfi düşündüm.Logodaki "T" harfi ile bir yapının yükselişini, "Y" harfi ile de yapının sağlamlığını hafif bir kalkan benzetmesiyle sağladım.Zaten logo bu 4 ana unsurdan oluşmakta (T-Y harfi, Yapı-Sağlamlık)

Son düzenleme:

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
hoşuma giden yarışmalara katılıyorum :)
yoksa sitedeki yarışmaların yüzde 85 i öylesine açılmış yarışmalar. Yani adamlar yarışma açıyor bi zahmet ilgilenip te ne istediğini yazmıyor, tasarımcıyı yönlendirmiyor.

Byexe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aga ben anlamadım sen ne kullanıyosun t y diyosunda orda bakınca w gibi duruyor :D güzel olmuş ama.

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aga ben anlamadım sen ne kullanıyosun t y diyosunda orda bakınca w gibi duruyor :D güzel olmuş ama.

Kardeşim logoyu beğenmene sevindim ama logonun vermek istediği mesajı kavrayamamışsın tam olarak.Orada bilindiği gibi ilk göze çarpan "T" harfi bunda sıkıntı yok.Fakat dikkat ettiysen sağlı sollu olan gri çizgiler "Y" harfinin uç kısmı ve t harfinin aşağıya doğru uzanan çizgisinde birleşiyor.Yani tek çizgi üzerinden iki harf ifade ediliyor.Zaten T harfinin rengi bu yüzden farklı.Umarım ne demek istediğimi açıklayabilmişimdir.

Daha açıklayıcı olmak için kabaca şöyle anlatabilirim.

lxnnb.jpg

Burada gri çizgilerle "T" harfinin nasıl birleştiğini göstermeye çalıştım yani verilmek istenen mesaj net diye düşünüyorum.

yetgin

🌱Yeni Üye🌱

Merhaba, sizi online gördüm de, *** için birkaç çalışma yaptım. Fakat üyeliğimi 2 haftadır onaylayamadılar.. İlgilenmiyorlar bile... Telefonlara bakan yok...

Siz veya başka birisi****üyeliğini satmak ister ise *** atabilir mi?

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Merhaba, sizi online gördüm de, *** için birkaç çalışma yaptım. Fakat üyeliğimi 2 haftadır onaylayamadılar.. İlgilenmiyorlar bile... Telefonlara bakan yok...

Siz veya başka birisi idemama üyeliğini satmak ister ise **** atabilir mi?

Üyelik ücretsizdir ve üyelik satmak yasaktır. Ayrıca benim adımı veya başka birisinin adını kullanarak tasarım yapmak uygun olmayan bir davranıştır. Hem nerden bileceğiz aleyte işler yapmayacağınızı?

yetgin

🌱Yeni Üye🌱
Üyelik ücretsizdir ve üyelik satmak yasaktır. Ayrıca benim adımı veya başka birisinin adını kullanarak tasarım yapmak uygun olmayan bir davranıştır. Hem nerden bileceğiz aleyte işler yapmayacağınızı?

Hocam sizin veya başka birinin hesabını satın almak istiyorum. Anlaştığım birisi olursa tc ve tel no verebiliriz karşılıklı...

Sizin aleyhinize ne iş yapabilirim ki hesabı satın aldıktan sonra...

Tasarımlar elimde kaldı, 19 nisan gecesi en ümitli olduğum yarışma sona erecek bu süre gelmeden yarışmaya dahil olmak istiyorum...

Teşekkürler...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
****Teşekkürler...

İnternet cafeden giriş yapın sizde. Ayrıca böyle bir yaklaşımla üyelerin konuları dışında teklifler ile gelecekseniz forum kurallarına riayet etmeli konuyu ilgili yerlerde açmalısınız.

Aksi takdirde forum kuralları gereği uzaklaştırma alırsınız.

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
D ile uyumlu olmasına adına, T harfinin kolları da kavisli olamaz mıydı diyecektim

484204760feb16c7b99d97efe0bbcdd2.png

13a28edfa386f2b4b0c70f9ea70b5632.png

dcc871da82e073dca8323655b8a6a254.png

d0c7245ae2124d0b33fd81f40f11a8ad.png

b182d633df321accd3bae87d8c122196.png

ama burada TAŞ ve DELENLER iki ayrı ifade değildir (özel isimdir). Bu yüzden T ve Y harflerinin kombine edilmesi gerekirdi.

Gateway-Theatre.jpg

Dolaysıyla çok temel bir problem var.

Ayrıca, T A Ş D ile Y A P harflerinin arasındaki espaslar dengesiz görünüyor: (tipografinin ilk konusudur)

Dergi Ağustos 2006 Sayısı - Tipografi Yazıları 3 | Photoshop Magazin
https://www.tipograf.com/imgs/tipografi-tabletleri-001.jpg

Son düzenleme:

Byexe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeşim logoyu beğenmene sevindim ama logonun vermek istediği mesajı kavrayamamışsın tam olarak.Orada bilindiği gibi ilk göze çarpan "T" harfi bunda sıkıntı yok.Fakat dikkat ettiysen sağlı sollu olan gri çizgiler "Y" harfinin uç kısmı ve t harfinin aşağıya doğru uzanan çizgisinde birleşiyor.Yani tek çizgi üzerinden iki harf ifade ediliyor.Zaten T harfinin rengi bu yüzden farklı.Umarım ne demek istediğimi açıklayabilmişimdir.

Daha açıklayıcı olmak için kabaca şöyle anlatabilirim.

lxnnb.jpg

Burada gri çizgilerle "T" harfinin nasıl birleştiğini göstermeye çalıştım yani verilmek istenen mesaj net diye düşünüyorum.

kardeşim ben senin anlatmak istediğini anladım sadece biraz makara yaptım bukadar büyütmene gerek yok :) hoş duruyor yarışma ne zaman sonuçlanıyor gerekirse beğeni için destek çıkalım özelden pm at yeter ,)