Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tekstil firmalarının logo örneklerine ihtiyacım var

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bayanlar üzerine çalışan bir tekstil firmasına logo çalışacağım ve tüm işverenler gibi acil istiyorlar elinizde örnekler varsa paylaşabilir misiniz :sweating::sweating:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar bayanlar üzerine çalışan bir tekstil firmasına logo çalışacağım ve tüm işverenler gibi acil istiyorlar elinizde örnekler varsa paylaşabilir misiniz :sweating::sweating:

1. Adım: Google amcaya gidiyoruz..

2. Adım : ''Tekstil logoları'' diyoruz

Ta ta taaaaaa..

3. Adım: Yaklaşık 85.800.000 sonuç bulundu (0,43 saniye)

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. Adım: Google amcaya gidiyoruz..

2. Adım : ''Tekstil logoları'' diyoruz

Ta ta taaaaaa..

3. Adım: Yaklaşık 85.800.000 sonuç bulundu (0,43 saniye)

Buraya başvurmadan önce google amcayla iletişime geçtim zaten ama faydalı olmadı o yuzden buraya başvurdum.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Buraya başvurmadan önce google amcayla iletişime geçtim zaten ama faydalı olmadı o yuzden buraya başvurdum.

85.800.000 sonuç arasından fayda olamadıysa elbetteki biz yardımcı olabiliriz. Evet mantıklı :)

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
85.800.000 sonuç arasından fayda olamadıysa elbetteki biz yardımcı olabiliriz. Evet mantıklı :)

85.800.000 sonucun hepsi amacına uygun olsaydı mantıktan bahsedebilirdik.
İşim acil olduğu için işime yarayacak kaynaklara ulaşmaya çalıştım hepsi bu. Bu kadar acımasız olmayın. Sizde mutlaka benim yaşadığım stresi yaşamışsınızdır. Empati kurmanızı öneririm size.

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben anlamadım gitti amaç ilham almak ufuk açmak ise aramalar sonucunda ki o kadar çalışma içinde aklınıza bişey gelmediyse burda paylaşılanlardan beklentiniz?

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
eğer bayan kullanmak istemiyorsanız tekstille alakalı araçları logonuz da kullanın mesela iğne,toka,dikiş makinesi ;)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
85.800.000 sonucun hepsi amacına uygun olsaydı mantıktan bahsedebilirdik.
İşim acil olduğu için işime yarayacak kaynaklara ulaşmaya çalıştım hepsi bu. Bu kadar acımasız olmayın. Sizde mutlaka benim yaşadığım stresi yaşamışsınızdır. Empati kurmanızı öneririm size.

:) Acımasızlık değil elbetteki, işinizin acil olduğunu söyleyerek yardım beklemek yerine , saniyenin yarısında 85 milyon sonuç çıktığını hatırlatmak istedim. Malum konuyu açalı 2 gün oldu ve gereken acil işinize cevap 1 adet.

Pratik olmak sizin elinizde. Empati kurmam, sempati duyarım.

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben anlamadım gitti amaç ilham almak ufuk açmak ise aramalar sonucunda ki o kadar çalışma içinde aklınıza bişey gelmediyse burda paylaşılanlardan beklentiniz?

Her örnek herkesin işine yaramayabilir. Müşterime çok örnek sundum o dediğiniz çalışmalardan ama hiçbirini beğenmedi. Bende daha farklı örnekler bulurum umuduyla buraya bu konuyu açtım. Konu aklıma birşey gelmemesi değil. Müşterinin istediğini bulamamak. Daha da önemlisi müşterinin ne istediğini bilememesi.

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eğer bayan kullanmak istemiyorsanız tekstille alakalı araçları logonuz da kullanın mesela iğne,toka,dikiş makinesi ;)

Onları kullanıp birkaç çalışma oluşturdum ve onların basit durduğunu söyledi bana. Bende şaşırdı ne yapacağımı...

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) Acımasızlık değil elbetteki, işinizin acil olduğunu söyleyerek yardım beklemek yerine , saniyenin yarısında 85 milyon sonuç çıktığını hatırlatmak istedim. Malum konuyu açalı 2 gün oldu ve gereken acil işinize cevap 1 adet.

Pratik olmak sizin elinizde. Empati kurmam, sempati duyarım.

Ben konuyu açtım ama tabi bu arada sadece gelecek yardımı bekleyip boş durmadım söylemek istediğiniz buysa. Vektör sitelerden tutun da font sitelerine kadar herşeyi inceledim. Gerçekten zor bir müşteriyle karşı karşıyayım ve bana yardımı olabileceğini düşündüğüm herşeyi yapıyorum.