Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tekstil firmamız için Joomla Site - İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperapr

🌱Yeni Üye🌱
Tekstil firmamız için Joomla Site

Aranan Şehir: İstanbul

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhabalar tekstil firmamız için acilen joomla site yapacak arkadaş arıyoruz,çalışmalarınızı ve ücret beklentinizi de belirtirseniz seviniriz.

E-posta: info@mediaviva.tv

Telefon: 0216 360 28 29

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

protesto

🌱Yeni Üye🌱
İlanınız ile ilgili mail attık, olumlu ya da olumsuz cevabınızı bekliyoruz.

pride

🌱Yeni Üye🌱
İlanınızla alakalı mail gönderdim.

Olumlu yada olumsuz cevabınızı bekliyorum...

pride

🌱Yeni Üye🌱
Olumlu yada olumsuz bir geri dönüş yapılsa iyiydi.

skynetoktay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fiyat bilgisi mi alınıyor bizlerden anlamıyorum?

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anlamadığım tekşey şu; arkadaşlar yazmışta joomlanın hangi güzel özelliğine bakarak iş yapacaklar...
İş adabım gereği şunu söylemek isterim Joomla siteler kasıntı sitelerdir, hostu yorar google da kolay index atmaz hit çekmez v.s neden iş yaptıracak arkadaşı uyarmıyorsunuz( gerçekten webtasarımcıysanız) ben milletin iş adabını anlayamadım gitti...

Napolyon " Para, para, para" :)

skynetoktay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
belki yeri değil tabiki ama joomla ile diğer serbest tasarım olarak içerik yönetimler arasında belki fikir ediniyor,
yada serbest çalışmalar için aldığı fiyatlardan sa joomla ekonomik gelmiştir.

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anlamadığım tekşey şu; arkadaşlar yazmışta joomlanın hangi güzel özelliğine bakarak iş yapacaklar...
İş adabım gereği şunu söylemek isterim Joomla siteler kasıntı sitelerdir, hostu yorar google da kolay index atmaz hit çekmez v.s neden iş yaptıracak arkadaşı uyarmıyorsunuz( gerçekten webtasarımcıysanız) ben milletin iş adabını anlayamadım gitti...

Napolyon " Para, para, para" :)

1000 tane adam bir araya gelmiş, hepsi işinde uzman ve tecrübeli. Koskoca bi CMS'i 7 senedir geliştirsinler hokiri böyle yorumlar yapsın. Üzdün JOOMLA camiasına hokiri usta. Oysa bizler(en kötümüz 15 senedir bilişimle iç içe) Joomla'yı dünyanın en bilinir opensource CMS'i yapana kadar neler çektik derdi adamlar eğer seni gram umursasalardı.

Eğer web üzerine falan çalışıyosan elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak ve ellerini görebileceğimiz bir yerde tut. Yani özetle sen Joomla'yı falan eleştirebileceğini sanacak kadar kendini birşeyden sayıyorsan havamızı tüketme.

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1000 tane adam bir araya gelmiş, hepsi işinde uzman ve tecrübeli. Koskoca bi CMS'i 7 senedir geliştirsinler hokiri böyle yorumlar yapsın. Üzdün JOOMLA camiasına hokiri usta. Oysa bizler(en kötümüz 15 senedir bilişimle iç içe) Joomla'yı dünyanın en bilinir opensource CMS'i yapana kadar neler çektik derdi adamlar eğer seni gram umursasalardı.

Eğer web üzerine falan çalışıyosan elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak ve ellerini görebileceğimiz bir yerde tut. Yani özetle sen Joomla'yı falan eleştirebileceğini sanacak kadar kendini birşeyden sayıyorsan havamızı tüketme.

Herkes kendi işini yapacak Bilgisayar Teknikeri işine bakacak programcılarn işine karışmayacak kendi meslek dalı olmayan ve üzerine vazife olmayan işleri üstlenmeyecek...
Zaten sizin gibi mesleğini yapmayıp sağda solda site yapıpta müşteriyi mağdur edenler yüzünden biz iş yapamaz olduk.

Ayrıca Joomla ile alakan nedir? Senmi kodladın...
Yazılmış bir scripti editleyip millete site yaptık diyorsan sen zaten benim muhatabım olamazsın o yüzden sus ve Bilgisayar Teknikerliğine devam et mesela ana kart ları sök, ram değiştir v.s

Ayrıca merak ediyorsan şuan en çok kullanılan Wordpress tir. Sen birkaç nesil geride kalmışsın arkadaşım...

skynetoktay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkes kendi işini yapacak Bilgisayar Teknikeri işine bakacak programcılarn işine karışmayacak kendi meslek dalı olmayan ve üzerine vazife olmayan işleri üstlenmeyecek...
Zaten sizin gibi mesleğini yapmayıp sağda solda site yapıpta müşteriyi mağdur edenler yüzünden biz iş yapamaz olduk.

Yazılmış bir scripti editleyip millete site yaptık diyorsan sen zaten benim muhatabım olamazsın o yüzden sus ve Bilgisayar Teknikerliğine devam et mesela ana kart ları sök, ram değiştir v.s

Ayrıca merak ediyorsan şuan en çok kullanılan Wordpress tir. Sen birkaç nesil geride kalmışsın arkadaşım...

acaba kodlama konusunda joomla yı ne kadara kodlarsınız? clone olarak düşünürseniz özgünlük katmanıza gerek yok..

joomla editleme sunmak için zaten fiyatlar belirlidir buradaki bu demek istediğiniz ile burada verilmek istenen hizmetin alakası yok bence.
saygılarımla.

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Hokiri öğretmenim orda yazan şeyin işim ile alakası yok, mücadele etmiyoruz heyecan yapma... Sen zaten JOOMLA'yı falan eleştirerek o mücadeleyi baştan kaybetmişsin ;) . Asıl sen ne öğretiyorsun ?, script / en iyi wordpre$$ / joomla kaka gibi şeyler söylüyorsan öğrencilere, zehirleme artık. Bırak onlar bari kendisi bulsun doğru yolu :D

Son düzenleme:

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
acaba kodlama konusunda joomla yı ne kadara kodlarsınız? clone olarak düşünürseniz özgünlük katmanıza gerek yok..

joomla editleme sunmak için zaten fiyatlar belirlidir buradaki bu demek istediğiniz ile burada verilmek istenen hizmetin alakası yok bence.
saygılarımla.

Sevgili skynetoktay ben joomla kodlamam ama yaptığımız her script bir joomla bir wordpress kadar değerlidir...

A.Volkan ÖZER

Sevgili kardeşim bak kodladığımız site yakında açılıyor bizi takip et www fujumi com herzaman beklerim benimle dans etmen için daha senin çok fırın ekmek yemen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...