Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çalışmalar birbirinden güzel. Konuya merak duyanlar için tasarımda kullandığınız program ve varsa ekipmanları da (tablet vs) yazsaydınız keşke. Emeğinize sağlık.
Merhaba Nihat Bey. Bu ve diğer tüm çalışmalarımı önce kağıda çizerim. (herkesede aynısını tavsiye ederim) Sonra herhangi bir şekilde dijital ortama aktarırım. Sonraki ekipmanlarımız bilindik ekipmanlar tabiiki. Bu çalışmayı Coreldraw programında vector olarak çalıştıktan sonra, Photshopta son rötuşlarını yaparak gerçekleştirdim.
Konuya her ne kadar hakim olmasamda, gördüğümü nitelendirmek istedim. Perspektif, renk, hakimiyet bakımından harika bir çalışma hocam. Tekstilden ziyade, çıktı alıp tobla olarak bile kullanıma müsait. Elinize emeğinize sağlık.
Sanırım sitede devamlı bahsedilen Cahit Hoca sizsiniz, birşeyi belirtmek istedim. İmzanızdaki BAĞLANTI çok hoş, fakat LİNK yerine BAĞLANTI yazsaydınız daha hoş olurdu. özel mesaj gönderemediğim için burdan yazdım
Arkadaşımızın ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Mesajlarımı yazarken, dil açısında kusursuz mesajlar yazdığım iddiasında asla bulunmadım. Hatalarım var bunun farkındayım ama en azından elimden geldiğince doğrusunu kullanmaya özen gösteriyorum. Grafikerler.net forumu kurulduğu günden beri dil konusunda hassas bir platformdur. 2007 Yılından itibaren faaliyet gösteren forumumuz, abuk sabuk bir dilin internette geliştiğinin farkındaydı ve bunu mümkün olduğunca en aza indirmek için çabaladık, halada çabalıyoruz. En azından, şahsi olarak "yha, manyaq, böle" gibi kelimeleri kullanmadan 4. yılımı geçiriyorum forumda.