Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tema El İlanı Çalışması

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
El ilanı çalışmam
temauh.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
şahsi düşünceme göre çok göz yorucu olmuş. Soldaki resimin üstünde bulunan dokuyla yazılmış yazının okunması çok zor bana kalırsa yine kuraklık resmi kullan fakat yarıya kadar yarıdan sonrasını düz renk olarak yap ve yazıları da oraya yaz daha iyi bir görünüm olur diye düşünüyorum. yinede emeğine sağlık kolay gelsin

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel fakat teknik hatalar mevcut.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Nerdeyse 1500 kere görüntülenip 2 kere yorumlanan çalışmamda bazı değişişiklikler yaptım olmuşmu:rofl:

Pt6Nw.jpg

Son düzenleme:

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir sene sonra tekrar yaptığınıza göre içinzde uhde kalmış :smile:

düşünce güzel ancak her iki uygulamada da ciddi sorunlar var. ilk sorun okunabilirlik. alt kısımdaki açıklamaya bakınca insan gözünü başka yöne çevirmek istiyor. ayrıca bu kadar drop shadow kullanılmamalı, çoğu zaman yapılan çalışmayı ucuz gösteriyor.
kuraklık ve su arasındaki geçiş çok yumuşak, biraz daha keskin bir geçiş veya aradan bir şerit geçirmek gibi alternatifler düşünülebilir.
tabi bunlar kendi düşüncelerim, elinize sağlık :smile:

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu diğerine göre daha güzel
alttaki yazılar biraz daha belirgin olursa daha iyi olur sanırım
ellerine sağlık

Teşekkür Ederim,,

bir sene sonra tekrar yaptığınıza göre içinzde uhde kalmış :smile:

düşünce güzel ancak her iki uygulamada da ciddi sorunlar var. ilk sorun okunabilirlik. alt kısımdaki açıklamaya bakınca insan gözünü başka yöne çevirmek istiyor. ayrıca bu kadar drop shadow kullanılmamalı, çoğu zaman yapılan çalışmayı ucuz gösteriyor.
kuraklık ve su arasındaki geçiş çok yumuşak, biraz daha keskin bir geçiş veya aradan bir şerit geçirmek gibi alternatifler düşünülebilir.
tabi bunlar kendi düşüncelerim, elinize sağlık :smile:

Teşekkürler uhde değilde ilki baya bi kötü olmuştu biraz düzelteyim dedim, alttaki yazıyla ilgili haklı olabilirsiniz, ben daha gerçekçi olması açısından o yazılarıda toprağa gömülü gibi göstermek istemiştim:smile: