hiçbiri beğenilmemiş olan logo çalışmalarımdır.
sLyman 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 555 Tepkime puanı 10 Yaş 35 4 Eyl 2012 #1 hiçbiri beğenilmemiş olan logo çalışmalarımdır.
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 4 Eyl 2012 #2 Başlık Teren'ken neden tasarımlarda Eren yazıyor? ...
sLyman 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 555 Tepkime puanı 10 Yaş 35 4 Eyl 2012 #3 ZxxxE' Alıntı: Başlık Teren'ken neden tasarımlarda Eren yazıyor? ... Genişletmek için tıkla ... müşteri nette çalışmalara rastlamasın diye
ZxxxE' Alıntı: Başlık Teren'ken neden tasarımlarda Eren yazıyor? ... Genişletmek için tıkla ... müşteri nette çalışmalara rastlamasın diye
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 4 Eyl 2012 #4 sLyman' Alıntı: müşteri nette çalışmalara rastlamasın diye Genişletmek için tıkla ... Anladım. Açıklama için teşekkürler. İlk çalışmanız gayet başarılı olmuş aslında neden beğenmediğini anlamak zor ...
sLyman' Alıntı: müşteri nette çalışmalara rastlamasın diye Genişletmek için tıkla ... Anladım. Açıklama için teşekkürler. İlk çalışmanız gayet başarılı olmuş aslında neden beğenmediğini anlamak zor ...
sLyman 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 555 Tepkime puanı 10 Yaş 35 4 Eyl 2012 #5 Kendileri bir logo çizmişler. Bana göre amatör, ama beğenmişler. Parayı veren düdüğü çalar varsın beğenmesinler
Kendileri bir logo çizmişler. Bana göre amatör, ama beğenmişler. Parayı veren düdüğü çalar varsın beğenmesinler