Eski bir hastanenin kullanılmayan bir odasından çekilmiş bir kare.. umarım beğenirsiniz.. saygılar..
umutAcar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 76 Tepkime puanı 3 Yaş 38 Web sitesi www.umutacar.org 1 Nis 2009 #1 Eski bir hastanenin kullanılmayan bir odasından çekilmiş bir kare.. umarım beğenirsiniz.. saygılar..
Sonay Görkem 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Kas 2007 Mesajlar 3,149 Tepkime puanı 187 1 Nis 2009 #2 Sabun ? :utann: Güzel çekim , elinize sağlık..
umutAcar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 76 Tepkime puanı 3 Yaş 38 Web sitesi www.umutacar.org 1 Nis 2009 #3 Sonay Görkem' Alıntı: Sabun ? :utann: Güzel çekim , elinize sağlık.. Genişletmek için tıkla ... ne yazıkki o sabunu fotoğrafı çektikten sonra farkettim... :tongueout: teşekkür ederim...
Sonay Görkem' Alıntı: Sabun ? :utann: Güzel çekim , elinize sağlık.. Genişletmek için tıkla ... ne yazıkki o sabunu fotoğrafı çektikten sonra farkettim... :tongueout: teşekkür ederim...
cnon84 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Ocak 2009 Mesajlar 106 Tepkime puanı 2 1 Nis 2009 #4 Photoshopta yok edilebilir birşey aslında. deneseydiniz... Fotograf başarılı olmuş bu arada...
mini-cafe 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Mar 2009 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.mini-cafe.tr.gg 1 Nis 2009 #5 Çok başarılı bir çekim olmuş... Başarılar dilerim...
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 1 Nis 2009 #6 Steril testere 6 diye başlık ekleseniz tam olucakmış. Şaka bir yana gerçek bir hastane ortamımı merak ettim?
Steril testere 6 diye başlık ekleseniz tam olucakmış. Şaka bir yana gerçek bir hastane ortamımı merak ettim?
umutAcar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 76 Tepkime puanı 3 Yaş 38 Web sitesi www.umutacar.org 1 Nis 2009 #7 creedwar' Alıntı: Steril testere 6 diye başlık ekleseniz tam olucakmış. Şaka bir yana gerçek bir hastane ortamımı merak ettim? Genişletmek için tıkla ... :smile: yıllar önce poliklinik odasıymış.. şimdi arşiv olarak kullanılıyor..
creedwar' Alıntı: Steril testere 6 diye başlık ekleseniz tam olucakmış. Şaka bir yana gerçek bir hastane ortamımı merak ettim? Genişletmek için tıkla ... :smile: yıllar önce poliklinik odasıymış.. şimdi arşiv olarak kullanılıyor..