Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Text İle ilgili basit bir sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim.

Radoslavov

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta bir yazıyı takip eden arka plan effectini nasıl yapıyoruz acaba yazabilirmiydiniz örnek olarak şunu gösterebilirim https://3.bp.blogspot.com/_AB693zUP138/R8OunPcJjbI/AAAAAAAAAUw/GeTmAM3wpy8/s320/kromlu1.JPG yazıyı yazdıkça office uygulamarında olduğu gibi arka planda benim seçeceğim bir rengin yazıyı bir kutu şeklinde yada dilersem başlangıç ve sonu yuvarlatılmış şekilde takip etmesini istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Benzer konular

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
1787.jpg

1793.jpg

1799.jpg

1805.jpg

1813.jpg

İnşallah resimler yardımcı olabilmiştir...
Background rengi yazınız uzadıkça hareket etmez...
Mesela 45 px genişliğinde bir sayfanız var, yazınız 46 px uzunlukta ise background 46 px olmaz... yazıya göre background hareket etmez, çalışma içinde yazıların kalmasını istiyorsanız type tool ile seçim alanı oluşturmalısınız...
saygılarımla...

Radoslavov

🌱Yeni Üye🌱
hayır hayır stroke özelliğini biliyorum yazıyı çevrelemesini istemiyorum yazı ile bir arka plan karenin hareket etmesinden bahsediyorum örnekte verdiğim sarı alan gibi office uygulamalarında görmüşsünüzdür üzeri renkli bir şekilde markalanmış olan yazıyı ne kadar yazarsanız yazın o özelliği sürdürmeye devam eder aynısını photoshopta yapmak istiyorum.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
ben senin demek istediğini anlamıştım zaten, yazıyla birlikte background renginin hareket etmesi malesef mümkün değil ! ben öyle biliyorum...

Radoslavov

🌱Yeni Üye🌱
haklısın biraz araştırdım da cs5 teki yazım araçları dahi hala sınırlı neyse ilgilendiğiniz için çok teşekkürler