Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tez için Tipografi konusunun alt başlıklarını oluşturamıyorum yardım lütfen
Arkadaşlar merhaba , tez konum grafik tasarımda tipografi ve renk,fakat ben tipografinin tanımından sonra alt başlık oluşturma aşamasındayım aklıma gelmiyor başlıklar,bana yardımcı olursanız sevinirim.
tipografim tasarımın adımları muhtemelen zamanı geçti teslim ettin ama, font seçimi renk seçimi arkaplan ve yazı renk uyumu gibi alt başlıklar 1900 lerden gelen sanat akımlarında tipografik çalışmalar bulunmaktadır bunlarıda tezinin içine alt başlıklar olarak koyabilirsin.
lynda sitesinde konu ile ilgili bir çok video var ve bu videolar belli konu başlıkları altında anlatılıyor.Bence bunu kullanabilirsiniz. Örneğin : https://www.lynda.com/Illustrator-tutorials/Introduction-Graphic-Design/419419-2.html bu videonun ikinci bölümünde introduction to typograhy bölümü var 9 tane alt başlığı var belki işine yarayabilir.